Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Našel jsem doma ve starých krámech dámské hodinkyznačky LANGENDORF. Mají stržené pero a jsou zvláštní tím,že se sklíčko otvírá na pantu jak u cibulí, ale ne ze strany, nýbrž odspodu vzhůru. Strojek lze vyjmout i s ciferníkem. Na strojku je SWISS MADE. Neznáte tuto značku někdo?

• po 5 týdnech...
Návštěvník magdalena
Odesláno

kupila som tento typ v antiku , nevies kto ich opravi, s original suciaskami?

Odesláno

Tak jsem si pro mne naprosto neznamy Langendorf progoogloval. Nasel sem jen nabidky starsich hodinek napr. ze 60. let. Tahle fima uz neexistuje. Pravdepodobne jako spise mensi vyrobce neprezila 70. leta. Asi ji zlikvidoval quartz.

RE:Magdalena S opravou s vyuzitim orginal soucastek moc pocitat nemuzes. Byla by to velika nahoda kdybys narazila na hodinare ktery ma pouzite soucastky z taktez nefungujicih hodinek znacky Langendorf. Nedelej si iluze ze techto hodinaru bude hodne na uzemi CR/SK. Kolik staly?

Odesláno

Na webu jsem objevil povídání o značce Langendorf. Bohužel jsem si ho neuložil a teď ho nemohu najít. Tyto hodinky jsou staré asi sto let. Firma snad měla zaniknout kolem 1920. To co myslí abrahamlouis by měly být hodinky asi od jiné firmy z městečka LANGENDORF . Např. LAREX Langendorf. Třeba ty Tvoje nebudou v tak špatném stavu. Snad někoho seženeš kdo se na ně podívá.

Návštěvník magdalena
Odesláno

Kupila som ich za 2200, ceskych korun. podla predavaca su urcite ovela starsie ako zo 60-tych rokov. v podstate su funkcne, len nejdu presne. nie som v tomto ziadny odbornik, takze iba zhanam informaciu, ci je mozne ich dat do lepsieho stavu, ako su teraz.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...