vladislavkh Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Mám již 35 let HEUER Monza Automatic Chronograph které nenosím, je nutná údržba od hodináře, nebo stačí občas natáhnout či nechat v klidu? Ví někdo zajímavé údaje k těmto hodinkám?
cigi Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Zajímavý jsou úplně vším - vždyť je to jedna z legend pocházejí z (tuším konečného stadia) nejslavnějšího období TG s tím správným kalibrem, jestli se nepletu. Přesný info najdeš na www.onthedash.com nebo net ??? nebo org ??? K hodináři na servísek bych je po těch letech určitě dal, doporučuji atelier knespl@majzlík ale nic neměnit - oni už si mistři poradí.
PhoeniX Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Proč je nepoužíváš? Jsou famózní.
vladislavkh Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Děkuji za odpovědi, hodinky jsem kdysi koupil, protože mám rád technicky dobré a zároveň hezké věci, ale na běžné nosení se mi zdály trochu těžké a nepohodlné. Jedná se mi i o to, když je nepoužívám, zda je pro ně lepší nechat v klidu, či jednou za rok natáhnout a nechat dojít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se