Přejít na obsah

Parnis 4 ever

Doporučené příspěvky

Milí kolegové na tomto fóru, toto vlákno je vytvořeno především pro ty, kteří splňují následující podmínky:

- hodinky Parnis jsem nikdy nevlastnil, nevlastním a ani je vlastnit nehodlám

- hodinky Parnis ani vlastně žádné hodinky nejsou (v tomto bodu si nejsem moc jistý, ale pravděpodobně jde o to, že tyto hodinky nevypadají jako hodinky, neukazují čas a kdyby náhodou tyto podmínky splňovaly, jde pouze o krátkodobý efekt)

- myslím si, že prodejci, kteří tyto hodinky prodávají, jsou neskuteční šmejdi, a chtějí pouze rychle přijít k velkému bohatství, protože výrobní cena těchto rádoby hodinek se pohybuje maximálně v řádu jednotek dolarů, kdežto prodejní cena se pohybuje v řádu desítek dolarů (s jakoukoli reklamací se samozřejmě můžete okamžitě rozloučit)

Tímto Vám přeji příjemnou a ničím nerušenou diskuzi (toto myslím zcela vážně a rád si přečtu Vaše podněty a postřehy) a pokud budete přispívat i do jiných vláken týkajících se čínských hodinek, zkuste si alespoň přečíst předchozí příspěvek, popřemýšlet o něm a až následně reagovat.

Pěkné svátky a úspěšný rok 2013 Vám přeje Váš zdejší kolega,

mikymik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Milý kolego - to se jako vznášíš na nějakým obláčku, jo? Jestli jo, tak je to obláček přechytralosti a mesiáškýho komplexu, podfukovanej takovou nějakou životní zlostí, nebo co z toho cejtím. Hele, přej a bude ti přáno, jestli se nedaří dnes, tak pokud tomu něco dáš, začne se dařit zejtra... aneb neztrácej čas zbytečnejma křečema a podjebáváním. :D :D :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Snad by ses do podobných psychologických vhledů ani příště pouštět neměl. Shazuješ tím především sebe. Také nepíšu, co si o tobě myslím.

Na ?životní zlost? ale musím reagovat. Upřímně řečeno jsem ani, ehm, jak to říci, včerejší povznesenou optikou neviděl možnost, že si budou zdejší pozéři v tomto vláknu honit trika, jako reálnou, ale psaním příspěvku jsem se bavil a chtěl jsem pobavit i případné čtenáře a že někomu šlápnu na kuří oko, jsem zkrátka asi vidět nechtěl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...