dopsler Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Ahoj,můžu Vás poprosit zda se dá sehnat pouzdro na tento strojek, průměr cca. 34mm a náhradní díly?Díky
Chocholusik Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 Pravdepodobne niekto pouzil zlato z puzdra na iny ucel. ak zhanas zlate puzdro + sklicko, tak asi lacnejsie bude kupit rovno taketo hodinky - strojcekov je viac ako puzdier...na ebayi som nasiel len ciferniky
dopsler Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 spíš mě zajímalo jestli se nedělá třeba ocelové pouzdro?
Karlos Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 A kde jsi sehnal takový strojek?
dopsler Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 mám možnost ho koupit za cca 500,- tak mě zajímalo jestli se dělají nějaké náhradní díly, chybí tam osička pro nátah. Nebo se na to mám vykašlat?
Karlos Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Jak jsem psal, sehnat se dá všechno, ale v tomhle případě to bude hodně, hodně, hodně těžké shánění a bude trvat dlouho a stát peníze.Podle mě je tenhle strojek právě opačný případ - ideální jako zdroj náhradních dílů pro někoho třeba s mírně nekompletními, nebo nefunkčními hodinkami.Ostatně, kdyby to bylo nějak zajímavé, tak by to na tom Aukru někdo hned koupil.
Chocholusik Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 len pre zaujimavost vcera na ebay sa predaj strojcek spolu s zlatym puzdrom za 317$, cifernik na odpis, rucicky chybali, sklicko chybalo... t.j. to vidim tak ze ak by si zohnal puzdro,sklicka,tlacitko, chybajuce diely... tak mas ozaj cenu za komplet - tych 500KC mozno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se