vlladin Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Dobrý den,právě se mi dostaly do ruky tyto hodinky značky Beluga. V hodinkách momentálně není baterka a sklíčko je poškrábané. Nicméně docela se mi zamlouvá jejich design a lumi vrstva na ručičkách svítí jako nová. Stáří by mělo být cca 35 let. Je to možné? Na dýnku je napsáno: International design group beluga germany. Ale na ciferníku u pozice 6 píšou: Japan MOVT. Ke značce Beluga jsem skoro nic nenašel. Mohl by někdo ze zasvěcených říci něco o této značce? Je mi jasné, že s Ebel Beluga to nemá nic společného, ale stejně by mě to zajímalo. Děkuji
Karlos Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Já myslím, že tohle stáří není možné a že budou podstatně mladší a bezcenné. Udělej fotku (ideálně 800x600).
Karlos Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Jo, fakt celkem vypadají jako hodinky. Jen se nějak odlepily indexy na ciferníku. Odhaduju to na 90. léta. Dát novou baterku, přilepit indexy, trochu přeleštit pouzdro a sklíčko (jestli tě takové práce baví, tak návody najdeš v sekci Opravy a servis) a budou to dál hodinky. O značce nic nevím, hodnotu v tom ale žádnou nehledej. Nebo si kup nový, lepší Když už jsi tady, tak zalistuj třeba v nabídce chronoshop.cz, ať se něco děje. Budeš si mít o čem povídat a třeba si to s tou baterkou do tadytěch hodinek ještě rozmyslíš Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se