emef Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Projevil zájem, dostal číslo účtu, hned poslal peníze, trpělivě čekal, než se pošta uráčí, a nakonec poděkoval. Mohu jen doporučit, perfektní jednání, rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Koukám že PNS nemá hodnocení tak mu musím jedno zasloužené dát, samozřejmě pozitivní.Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Koukám že PNS nemá hodnocení tak mu musím jedno zasloužené dát, samozřejmě pozitivní.Doporučuji Díky Henri, ale někde by se tu už mělo nacházet hodnocení od emefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57064-pns/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Ty jo pardon přes "hledat" se mi to nepovedlo asi.... , poprosím teda admina o nápravu, děkuji. Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 4 Beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ctvrt hodiny se prohrabuju hodnocenima a hledam rucne tohle vlakno (vyhledavani funguje od 4 znaku vyse...) a pak mne napadne se mrknout do podpisu - tam odkaz do tohodle vlakna samozrejme byl Sice jsem posilal jen drobnost postou, ale obchod probehl ukazkove, diky moc a doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vyhledavej pres google.. "site:forum.chronomag.cz hodnoceni pns" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se