Turtl Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Nevíte někdo nějaké info k těmto hodinkám?Vlastní je kolegova babička spolu s dalšíma vintage kouskama po jeho prastrýci, co byl prý nějaký světoběžník. Tyhle mi vyfotil protože prý ty kameny na nich jsou brilianty.Chtěl sem po něm fotku strojku, ale bojí se je otevřít.Já sám nevím co si o nich myslet, naživo sem je neviděl. Na netu sem nic podobného nenašel. PS: nejedná se mi o účelové zjištění ceny a následné střelení, jak se tu pozoruju často stává, prodávat je nehodlá. čistě zvědavost
Micey Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Se mi líbí, jak kolegovi laděj nehty. No nic, sorry za OT:)
Karlos Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Identifikovat není co, výrobce je jasný, že jde o dánské hodinky také. A je jasné i to, že kamínky po internetu nikdo nedokáže ani jen odhadnout, takže cesta vede přes nějakého klenotníka. A kdyby se ukázalo, že je na nich cokoliv cenného, tak se vsadím, že jsou hned druhý den na prodej.Jinak ta nehty vážně ladí
Turtl Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Ach jo, já sem říkal, že mi nejde o cenu. Nápis taky umim přečíst. Spíše mě zajímal model, rok, něco o nich. No tak nic...
Karlos Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Ach jo? A co čekáš? Navíc z takovéhle fotky?Model: hodinky náramkové dámské. Rok nelze určit, jen odhadnout období (20. - 30. léta minulého století).A něco o nich: Mají rezatou ručičku. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem Karlos
StanoBare Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Dánske - aby sme zemepisne nemýlili Turtla, Karlos myslel na pohlavie dámske.edit: ha, tak už to je bezpredmetné. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem StanoBare
Karlos Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 A jo, dánské Za tenhle překlep se omlouvám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se