Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

... original rucky jsou v pohode a patri tam...

... podle me je chyba doplnovat do ciferniku cislice - 12 hodinovou stupnici ...

... za me by mohla zustat minutova luneta, indexy a rucicky, doplnit gmt rucku a gmt stupnici, logo chronomagu a fertig ...

... gmt stupnice by mohla byt treba na vnitrni pseudo lunete ( neco jako na finanzplatzuhrech ) a treba i hejbaci ...

Odesláno

......a GMT indexy pouze 1,3,5,7 atd. menším fontem mezi standartními, ve stejné barvě jako GMT ručka.

Přesně tak, jak to je na fotce v postu výše si to představuju.

Odesláno

Moderni rucky by sly mozna tyto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdroj

tie rucicky sa tam podla mna nehodia. vobec by nekorespondovali s opulentnejsim tvarom puzdra a "vintage" vzhladom. tie rucicky tam dava sinn uz od 60-tych rokov takze nevidim dovod preco by sme to my mali menit

Ty modry rucky fakt ne...

suhlasim

Sorry, ale tyhle ručky s lunetou absolutně nekorespondují, je to jako pěst na oko a navíc tam výrazně chybí GMT liché indexy - jak už se tady nějakou chvíli omýlá.

lyche indexy podla mna netreba, ale ak niekto spravi prijatelny graficky navrh tak aby ta luneta nebola rozbita, tak ho mozeme zohladnit.

... zde je reseni gmt indexu ci znaceni na sinn flieger 900 ... nebo by bylo mozne nahradit vterinovou stupnici gmt a nechat pouze minutovou a hodinovou ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

pozri sa na cenovky hodiniek Sinn s otocnou vnutornou lunetou. myslis ze by sme sa vosli do rozpoctu?

Odesláno

... ja navrhoval vnitrni otocnou lunetu jako jednu z moznosti pro gmt indexy, ne jedinou ...

... 103 klassik jsou jednoduchy, prehledny a krasny hodinky ... nejednodussi jejich uprava je sebrat chrono a nahradit gmt komplikaci ... nic vic a nic min bych treba nedaval ... gmt indexy bych umistil asi nejspis v podobe bodu misto / a nebo do vterinovy stupnice a hotovo ... jakekoliv cislice budou pusobit podle me rusive nebo nepatricne, pri zachovani puvodnich hodinovych indexu ...

Odesláno

Michal_45: myslim ze tebou navrhovany pouzdro je o dost drazsi nez puvodni varianta a navic nevim jestli do nej pujde dat umelohmotny sklo ...

Odesláno

Já si myslím, že v řípadě safíru by se taky nikdo až tak moc nezlobil, byl-li by nějak hezky klenutý.

Jinak se omlouvám kolegovi Sectovi za krádež fotografie, ale zrovna jsem tuhle fotku lovil na stránkách Sinnu a ta jeho mi vletěla do rány, tak ji použiju. Já si představuju komplet ručky a vnitřní GMT stupnici přesně takhle, jen bych udělal úpravy ve vnějších indexech a číslech a datové okénko je mi jedno, kde bude, ale tady si myslím, že nijak neruší.

Edit: překlep

Odesláno

Ja koukal na chronoshop, a tam stoji to puvodni 29 a to novejsi 39, rozdil je safir a pruhled dynkem, jestli je to trosku jiny pouzdro nevim, nechci delat chytryho :-) ale nekde vyse se psalo ze oboji nemusi pasovat, ale mozna zase pletu neco dohromady ...

Odesláno

... mozna jsem to trochu zhloupnul, ale mi proslo, ze od zacatku jsme se bavili o sinnech 103 ... ja mam pred ocima celou dobu sinn 103 klassik a prislo mi ze i ty graficky navrhy s lunetou sly timhle smerem... nebo snad ne ... ???

Odesláno

Ja koukal na chronoshop, a tam stoji to puvodni 29 a to novejsi 39, rozdil je safir a pruhled dynkem, jestli je to trosku jiny pouzdro nevim, nechci delat chytryho :-) ale nekde vyse se psalo ze oboji nemusi pasovat, ale mozna zase pletu neco dohromady ...

... koukal jsem primo na sinn ... nektery 103 - ky maj safir, nektery acrylglas, a u nekterejch je mozny oboje, ale nejak zvlast jsem to nestudoval ...

Odesláno

No tohle je zajimava fotka! tahle perspektiva me vubec nenapadla, myslel jsem ze je nizsi, moc se mi takhle vysokej libi, tim padem bych zustal u puvodni varianty s timto sklem dle eny bud plast nebo safir - kdyz zbydou penize, coz si nemyslim :-(

Odesláno

Jen taková malá zkouška, přiznávám hodně amatérská, čmáral jsem v malování.

Kratší indexy a doplnění lichých hodin na lunetě oproti půvadnímu návrhu. /nevím ta luneta by byla asi už přeplácaná/

Odesláno

tie kratene indexy ponecham na voli ludu, ale ta luneta takto nie. Myslim ze by to tie puntiky este viac zneprehladnili. v kazdom pripade je pocet zaujemcov zatial neuspokojivy. uvidime, hadam sa to este zaplni :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...