Jump to content

Bob

Member_50
  • Content Count

    5,996
  • Joined

  • Last visited

About Bob

  • Rank
    Bob
  • Birthday 06/25/1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Omega

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bob

    Sraz DSPBCh

    Ctvrtek 29.7. Carosello 1. Bob 2. Bert 3. Josef
  2. Kluci je to jedno, z tech ockovanejch budou zombie a sezerem ty neockovany. Obe skupiny jsou tak jako tak v prdeli.
  3. Bob

    Sraz DSPBCh

    Ja to bohuzel nedam
  4. Ja delal tatarku a dijon-med plus hranolky. ja to stareny moc nemusim, uz jsem se parkrat spalil, bylo to takovy navinuly a to nedavam. Mel jsem rostenou ze supermarketu a nic moc, priste reznik. Tu worchester musim koupit taky, mam obyc a je to na prd.
  5. Ja jsem zatahoval na panvi, asi malo. ale chutove je to fajn, jen to mam tezky protoze draha polovicka moc maso neji, roastbeef vetsinou da, ale studenej, teplej byl asi moc :-))
  6. Nojo, to mas pravdu zbytek riznu opacne, ja sel od uzkyho
  7. Dobry to bylo, malinko jsem to pretahl, ale i tak mi to manzelka nejedla ze je to krvavy, se poseru Maso nic moc, celkem slachy a nepravidelny, ani svazani moc nepomohlo, priste musim vybrat lepsi kousek
  8. Dik, zkusim to zregulovat na nizkou teplotu, pocital jsem s hodinou cca, maslo je dobrej tip. Pomazal jsem dijon a worchester. Uz se tesim az pujdu zatapet :-))
  9. Kluci na kolik vnitrni teplotu pect rosstbeef? Zitra ho chci zkusit upect/vyudit v grilu.
  10. Mel bych dotaz, kdyz Habanero zasazeny zjara nema ted kvety (cca 50 cm ker) chytne se jeste? Nebo je to letos ztraceny? mame jich vic, nektery maj kvety, na jednom jsou i mini papricky. Kdy je nejaka “deadline” aby to stihlo dozrat?
  11. Ja dneska Aging Room na Lipne
  12. No tak ten kdo se nenecha ockovat at si nese riziko, je to jeho svobodna volba. ockovani temer eliminuje rizika tezkych prubehu, az vsichni budou proockovani zrusil bych vsechny opatreni
×
×
  • Create New...