Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, kamarád je dost zamilovaný do svých Primek. Potřebovaly by ale vyčistit, seřídit (jdou dost na prd - předcházejí se, neudrží rezervu). Žádné veliké akce snad.

Nechce se mu je zasílat do Eltonu, napadá vás nějaká alternativa z Prahy? Na fóru jsem nic moc nenašel, jestli se to řešilo, odkažte mě prosím :). crying_anim02.gif

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já se omlouvám, ale přitlačim se sem, ať neprudim novym vláknem s jednou otázkou. Stejná otázka, jiné město. Kam s Primkama v Plzni?

Sorry za OT.

Hele dám ti radu nad zlato. Sedni do auta případně jiného dopravního prostředku a hurá nach prágl. Jinak teda nejsem vůbec pražák :) suicide_anim.gif

Odesláno

Sorry za OT.

Hele dám ti radu nad zlato. Sedni do auta případně jiného dopravního prostředku a hurá nach prágl. Jinak teda nejsem vůbec pražák :) suicide_anim.gif

No jde asi tak o to, že to jsou hoďky, které pro mě mají jakousi citovou hodnotu, jinak jejich hodnota bude tak 200 peněz. A nechci žádnej zásadní zásah. Vyměnit sklíčko, dýnko, ´vyprášit´. Spíš i přemýšlím, že zkusim sehnat ´tělo´ s mrtvym strojkem, které bude zdravější a ´srdce´ použít z těchto, ale sám si na to netroufnu a nechci dopadnout jako otec kterej si u jednoho ´hodináře´ nechal jen vyměnit baterku(zrovna na modelu kde bych si to troufl snad i já) a hoďky se mu vrátily s rozškrábanym dýnkem, ale tak že tam jsou vyrejpané ostré hrany.

Prostě myslim škoda 2 cest do Phy a zpět. Z druhý strany pokud nikdo neporadí jinak, tak tam mam známé a holt si asi cestu udělam na návštěvu s tim, že mi je vyzvedne až budou.

Odesláno (upraveno)

Já se omlouvám, ale přitlačim se sem, ať neprudim novym vláknem s jednou otázkou. Stejná otázka, jiné město. Kam s Primkama v Plzni?

něco je tady

Upraveno uživatelem HB63
Odesláno

No jde asi tak o to, že to jsou hoďky, které pro mě mají jakousi citovou hodnotu, jinak jejich hodnota bude tak 200 peněz. A nechci žádnej zásadní zásah. Vyměnit sklíčko, dýnko, ´vyprášit´. Spíš i přemýšlím, že zkusim sehnat ´tělo´ s mrtvym strojkem, které bude zdravější a ´srdce´ použít z těchto, ale sám si na to netroufnu a nechci dopadnout jako otec kterej si u jednoho ´hodináře´ nechal jen vyměnit baterku(zrovna na modelu kde bych si to troufl snad i já) a hoďky se mu vrátily s rozškrábanym dýnkem, ale tak že tam jsou vyrejpané ostré hrany.

Prostě myslim škoda 2 cest do Phy a zpět. Z druhý strany pokud nikdo neporadí jinak, tak tam mam známé a holt si asi cestu udělam na návštěvu s tim, že mi je vyzvedne až budou.

Přesně vím, o čem mluvíš. "Citovky" jsou vždy nejhorší :) Ale bohu dík, takovou zkušenost s hodinářem opravdu nemám. TO muselo být pořádný jelito, poškrábat dýnko.

No od těchto incidentů jsou tu právě tyto fóra, kde si můžeš virálně zanadávat :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...