Přejít na obsah

Casio LIW-M610D-1AER

karel hb

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci, náhodou se ke mně dostaly tyhle časoměřiče za velmi příjemnou cenu, tak ač už jsem nechtěl nic mimo mechanik, řekl jsem si, že jedny quartzky se všema vymoženostma - solar, radio, chrono, alarm atd by se docela hodily. Trochu jsem po nich pošilhával už dřív, ale ne za 7k. Bohužel jsou z Německa a nastavení a funkce jsou dost složité bez českého návodu, tak bych rád poprosil o nějaký odkaz nebo někoho, kdo má podobné, abych to nemusel překládat z originálu, jazyky mi opravdu moc nejdou. Ještě jsem je nefotil, tak sem hodím alespoň odkaz, aby bylo jasné, o jaké hodinky jde http://www.kup-casio.pl/product-zul-14015-Casio-LIW-M610D-1AER.html . Dík moc.

Odesláno

Krásné hodinky. Máš je z bazošu z Vyškova.

Pravdu díš, máš o nich nějaké bližší info? Dle Tvého nicku usuzuji, že by si mi mohl pomoct s tím návodem nebo nastavením nebo se pletu?

Odesláno

Bližší info nemám, jen to že jsem je viděl na bazošu minulý pátek a říkal jsem si že bych pro ně zajel......ale v sobotu ráno inzerát fuč, za ty prachy krásné hodinky. S nastavením bych rád pomohl, ale já mám staré WVQ-620 a nevím či by to bylo shodné nastovování......

Odesláno

Bližší info nemám, jen to že jsem je viděl na bazošu minulý pátek a říkal jsem si že bych pro ně zajel......ale v sobotu ráno inzerát fuč, za ty prachy krásné hodinky. S nastavením bych rád pomohl, ale já mám staré WVQ-620 a nevím či by to bylo shodné nastovování......

SZ

• po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...