M@chino Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Ahoj. Mám nejspíše vojenské hodinky značené Etanche a nedaří se mě identifikovat jejich mechanický strojek (asi cca 40 leta). Nepozná ho někdo? Strojek má zlatou barvu, manuální nátah a nejspíše bude značený pod ciferníkem (nechci hodinky rozebírat). Moc díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tak nejspíše nějaký typ Francouzského strojku Cupillard ze 40let. Odpovídal by tomu popis na dýnku Made in France.
M@chino Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tak nejspíše nějaký typ Francouzského strojku Cupillard ze 40let. Odpovídal by tomu popis na dýnku Made in France. Případně nějaká modifikace France Ebauches 233 (Cupillard 233)
M@chino Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Tak dle mě je to veze Cupillard 233 první generace. Dále již nepátrám .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se