Kazaam Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Ty jsou opravdu neskutečné...ta čistota je perfektní..veliká gratulace
Peto86 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Naozaj krásne hodinky, gratulujem k výbornej kúpe. Jedinou záhadou mi zostáva, prečo sa tento kaliber (Peseux 7001), na rozdiel od Unitas-u, nemontuje častejšie. Veľkosťou sa jedná o úžasný kaliber a vlastnosťami snáď tiež nebude zaostávať. Takže ešte raz, gratululujem!
tmoris Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 herzlich willkommen nach die junghans familie! (anebo tak nejak to rikame my skopcaci)
Vladimír P. Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Musím se přidat ke gratulaci k opravdu krásným hodinkám. Viděl jsem je u Marvina na živo a byl jsem unešen, bohužel už byly zadané a já chtěl rychle něco na ruku a tak jsem si pořídil jiné, ale na tyhle jsem nezapomněl a jednou si je koupím.
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Double. Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Byl to souboj Junghans vs. Nomos Zürich... Vítěz je znám... :-)V souboji Junghans vs. Nomos Zürich je vždy vítěz předem znám. Nemůže být jím nikdy nikdo jiný než Nomos Zürich.
pecouldek Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V souboji Junghans vs. Nomos Zürich je vždy vítěz předem znám. Nemůže být jím nikdy nikdo jiný než Nomos Zürich. :-))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se