papen Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Musím se zde pochlubit svým novým východoněmeckým kouskem :-) Kalibr 64Velikost 37mmRok výroby 1954-1961Vyrobeno 12500ks, takže můj (5589) je z první poloviny.Pozlacené pouzdro.Všechny součástky původní a dnes vyzvednuty u hodináře, vše seřízeno, vyčištěno a 100% funkční. Stav: dýnko - pár zářezů (někdo se snažil dostat do vnitřku silou...)cifr - dle mého bez jediné vadysklo - pár mikro škrábanců(nic viditelného)pouzdro - sem tam ťukanec a odřeninka (nic zásadního) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 více info zde:http://www.glashuetteuhren.de/kaliberuebersichten-modelle/glashuetter-uhrenbetriebe/kaliber-64/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Pěkný kousek, vypadají moc zachovale, podle mě druhé nejhezčí GUBky po Spezichronech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Pěkný kousek, vypadají moc zachovale, podle mě druhé nejhezčí GUBky po Spezichronech. jojo, tyhle mě ještě chybí...máš je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 jojo, tyhle mě ještě chybí...máš je? Měl jsem tyhle, ale už bohužel nejsou... KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Měl jsem tyhle, ale už bohužel nejsou... KLIK Nevypadají špatně, ale jsem zatížený na chronography... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 v krásným stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Má někdo nápady jaký pásek by jim slušel? PS: nemá někdo z Vás volnou(na prodej) krabičku GUB, Glashütte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Mám přesně ty samé, toho času na GO, pak na ně plánuji asi světle hnědého krokodýla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Mám přesně ty samé, toho času na GO, pak na ně plánuji asi světle hnědého krokodýla. Můžu se zeptat na kolik tě vyšli? Klidně do SZ. Díky Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 100kč + pomoc při stěhování kamarádovi a teď 6000 za GO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 100kč + pomoc při stěhování kamarádovi a teď 6000 za GO. Tak to je pěkná investice, protože prodejní cena je kolem 1tis.?. Já sehnal v jedné zastavárně za 2tisíce(jako nefunkční), a 800CZK u hodináře za vyčištění a promazání(nic jiného v tom nebylo). :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Tak jen pro srovnání hodím pár fotek těch mých, dorazily až dnes večer. Takže za kvalitu se omlouvám až budou lepší podmínky nafotím něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Taky krásně zachovalé kousky, gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Mám přesně ty samé, toho času na GO, pak na ně plánuji asi světle hnědého krokodýla. Ještě ohledně té tvoji GO. Nemělnil jsi náhodou i tlačítka chrona a korunku? Na té první fotce, vypadají výrazně leskleji a zachovaleji než zbytek pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Korunku ne, pouze tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Korunku ne, pouze tlačítka. Můžeš mi prosím tě hodit do SZ kontakt na hodináře u kterého si dělal? Jestli má možnost sehnat origo náhradní díly, tak bych jeho služby využil na výměnu korunky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Určitě, svěřoval sem je zde velice pozitivně hodnocenému hodinářskému ateliéru Knespl a Majzlík (tel. 721 349 689). Už před tím mi dávali dohromady Heuer Carrera cal.12 (o kterých Švýcaři prohlásili, že jsou neopravitelné) a z mé strany si zaslouží jen samé superlativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tak nakonec se mi je podařilo splašit. Podle mě nejhezčí Glashütte - Spezichron (cal. 11-26) a v krásném téměř nenošeném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 11. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Tak nakonec se mi je podařilo splašit. Podle mě nejhezčí Glashütte - Spezichron (cal. 11-26) a v krásném téměř nenošeném stavu. Pěkné!!! Já ty svoje zkouším prodat, naskytla se mi možnost koupit Béčka tak potřebuji kapitál... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se