spartakcz Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) Ahoj, po delší době jsem se zastavil u rodičů a nenadále jsem zde našel jedny historické hodinky, které jsem našel v mém "vzpomínkovém" šuplíku.... Ani jsem si nebyl vědom toho, že jsem je kdy nosil, ale nakonec se vzpomínky dostavily...:-) Bohužel nejsem zase takový fanatik na tikající stroječky, proto poprosím místní znalce o pomoc s identifikací. Hodinky mám ve vlastnictví cca 12-14 let (kupoval jsem je osobně v ČB - papíry ani krabici nemám). Jelikož se jedná o quartz (solar), jsou v tuto chvíli bez pohybu. Po povrchu klasické škrábance z nošení (snad bude viditelné na foto). Budu rád za jakékoliv info a identifikaci. Díky, Edit: tak s vložením foto nastal problém...:-) Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem spartakcz
Karlos Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) A smím se zeptat proč si to nenajdeš sám na internetu? Já ty hodinky našel během asi dvou minut, dokonce normálně v prodeji. Takže: hledej A klidně napiš jak ti to jde Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem Karlos
JDenver Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Není v tomto případě pojem "historické" poněkud nadnesený?
spartakcz Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Sorry za vlákno, kam jsem to postnul. Jinak "historické" je samozřejmě nadnesené, ale psal jsem to z mého pohledu, vzhledem k tomu, že jsem je celkem dlouhou dobu neměl na ruce. Tudíž pro mě "historický" kousek...:-)
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 za to nic moc nedostanes, to se neoplati prodavat..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se