Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás, chlapi, potřeboval bych od Vás radu. Blíží se mi pár výletů na běžky a zjistil jsem, že se mi hodinky schovávají pod rukavice a přes rukavice ten tah prostě nedopnu. Tak mě napadlo, že bych si pořídil nějaký NATO nebo Zulu strap, ale vůbec nevím, kde nakoupit, rád bych nějaké tipy. Nebo pokud byste věděli o jiném řemenu, či řešení, rád se na to podívám. Rozměr by měl být asi 22mm (mám Orient Ray, tmavě modré). Zároveň by bylo fajn, kdyby v tom obchodě šlo rovnou koupit i vystěžejkovač. Díky za rady :smile_anim:

Odesláno

nebo ZDE

Mají velký výběr, kvalitní řemeny, velmi rychlé dodání a poštovné nižší, než v ČR. Nechci jim dělat reklamu, ale na doporučení jsem tam nakoupil už 3x a vždy k plné spokojenosti. Navíc v sortimentu najdeš i vystěžejkovač (mj. ten jsem si objednal také). ;)

Odesláno

nebo ZDE

Mají velký výběr, kvalitní řemeny, velmi rychlé dodání a poštovné nižší, než v ČR. Nechci jim dělat reklamu, ale na doporučení jsem tam nakoupil už 3x a vždy k plné spokojenosti. Navíc v sortimentu najdeš i vystěžejkovač (mj. ten jsem si objednal také). ;)

Děkuji za tip, už jsem tam objednal a zaplatil :-P tak teď už jen čekat

patriknapr: Tam jsem také koukal, ale zrovna Nato strap tam mají snad jen jeden nebo dva :), každopádně, díky za info. Mám tam vybraného ještě jednoho žraloka :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...