Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesouvám sem úvahu o možnosti zorganizovat na sobotní odpoledne posezení a povídání o primkách i v metropoli Jižní Moravy.

Pro účastníky projektu Chronomag L.E. bude zajímavé i to, že sebou budu mít první kusy sériových hodinek Elegant 40mm, a tak se každý bude moci přesvědčit, že se pouzdro povedlo.

Dále přivezu ukázat i hodinky Tycho Brahe, které asi také jinak neuvidíte.:)

Jinak též hodinky Spartak, Orlík, Elegant 36mm ve všech jeho verzích atd.:)

Takže, těším se na setkání s vámi, i kdyby to měl být jen old black:), který již zájem o setkání projevil.:)

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za návrh setkání v mém mateřském štatlu. Abych se přiznal, již jsem začal uvažovat, že si odskočím v pátek z dovolené v Beskydech do Ostravy. Rád bych tam poznal osobně ostatní šílence, zvláště tajemného odklízeče. V sobotu se pak vracím do Brna, takže i tato možnost by se dala zvážit. Prime, toto zřejmě budu rozhodovat definitivně podle momentální situace na horách, takže bych Ti dal vědět tak den předem.

Odesláno

Jo jo, hlasim se!

Ale kde se to bude konat?

A jeste neco -- pry budete mit s sebou i Linea 40mm se stribrnym ciselnikem a cernymi ruckami... tu bych rad videl, neb prave stribrnou variantu, i kdyz se zlacenymi profilovanymi ruckami, jsem si vybral. Pry od toho sam ale odrazujete, takze muj formular jeste pozdrzte! :)

Návštěvník ToOb
Odesláno
U měděné pánve?

To je přenos myšlenek, chtěl jsem navrhnout stejné místo. Možná je tam trošku horší parkování (po straně boční ulice), ale já se stejně přepravuju šalinou, která má zastávku přímo před vchodem.

A mají moc šikovný personál ? servírka vyřešila dva hlavolamy, které mi tam ukazoval kamarád, dřív než se to podařilo mně. Škoda jí na obsluhování. :)

Návštěvník peter
Odesláno

ajajaj.............., ja to mám do brna z Bratislavy bližšie a sobotu mám dokonca aj free........

ododvzdal by som aj starý strojček na renováciu a nové osadenie :)

Odesláno

Bude toho k vidění víc než dost.:) Netřeba mít strach, že by to bylo plýtvání časem.:)

Restauraci s příjemným, inteligentním personálem uvítám, ale šalinou nejspíš z Ostravy nepřijedu. Minimálně mi budete muset pomoci nalézt nějaké parkoviště.:)

Návštěvník ToOb
Odesláno
Místo činu. Ta tovarna napravou už tam není. Takhle z výšky jsou sice nejbližší parkoviště ve dvorech hezky vidět, ale jsou soukromé (resp. jedno je státní, policejní). Ale v té boční ulici by to neměl být problém. I když jestli máte pražskou značku... :D
Odesláno

V tomto ohledu jsem v poho. Na autě mám značku hradeckou a zloději se už postarali o to, abych se o vůz nemusel bát. Už mi ho krapet očesali.:(

Jen tak matně vnímám, kde to asi je, ale tento druh mapy mě moc představu neulehčuje, protože nevím, jak vypadají brněnské továrenské areály zvrchu.:)

Odesláno
V tomto ohledu jsem v poho. Na autě mám značku hradeckou a zloději se už postarali o to, abych se o vůz nemusel bát. Už mi ho krapet očesali.:(

Jen tak matně vnímám, kde to asi je, ale tento druh mapy mě moc představu neulehčuje, protože nevím, jak vypadají brněnské továrenské areály zvrchu.:)

Je to jednoduché, jen nejeďte přesně podle čáry, ať nenabouráte!

Odesláno

Pro Kamila od Prahy:

Výjezd z dálnice D1 na Vídeň, pochopitelně směr centrum, přijedeš po Heršpické ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...