Návštěvník Kamil Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 U mě taky dobrý. Co myslíte, stačí když vyjedu o den dřív s tím Pendolinem nebo radši už zítra
šarik Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Kdoví jestli to pojede. Má to zatím zamrzlý futra a retychy. A na víkend má připadnot hafo sněhu. Jeď rači něčím jiným. :-)
Prokop Odesláno 8. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2006 To old black: myslím, že to sedí!
pakr Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Protože budu v Brně, možná se přijdu také podívat.
ego alter Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 zdravim,diky info odklizece mohu ,doufam jeste vcas,reagovat na planovanou akci.rad bych se tam taky objevil.jeste nevim jak mi to dovoli prace,ale troufam si tvrdit,ze mezi 16-17h se tam objevim....bude jeste vubec misto?
odklizec Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 zdravim,diky info odklizece mohu ,doufam jeste vcas,reagovat na planovanou akci.rad bych se tam taky objevil.jeste nevim jak mi to dovoli prace,ale troufam si tvrdit,ze mezi 16-17h se tam objevim....bude jeste vubec misto? Myslim, ze to melo prijit do OV diskuze!
mb Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 mb mozna privede jeste jednoho typka... Mimochodem, maj v tom pajzlu aspon nejakou cepovanou kofolu nebo jinou brecku?
Prokop Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Drží to někdo v patrnosti? Ty počty?
homer Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Bohužel setkání nestihnu, ale chtěl bych se zeptat ? nevezme někdo foťák? Fotka se nedá s "osobním ohmatáním" srovnat, navíc v hospodě asi nebudou ateliérový podmínky, ale přeci jenom... Oproti promo fotkám vypadají hodinky na ruce (a v pivním zátiší) akčněji, zajímavěji a inspirativněji. Každopádně přeju příjemnou zábavu!
šarik Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 Naše setkání v Brně bylo špicový. Ještě teď z toho mám oči navrch hlavy. Přece jen je to rozdíl držet všechny hodinky v ruce a na všechno se vyptat Prima. Též jsem se dozvěděl něco o technologii a financování výroby a to mi lépe pomáhá pochopit co tento člověk z nuly dokázal vytvořit a ještě dokáže. Už se těším na další setkání kde Prim předvede další novinky. Aspoň na starý kolena, až zas všichni budou vědět co obnáší značka Prim, budu moct říct, že jsem byl u toho :cool:
In Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 Nepodařilo se mně zúčastnit, žel setkání kolidovalo s psí výstavou. Pokud měl z Vás někdo foťák a nafotil Orlik, dejte sem fotky.
Prokop Odesláno 12. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Zase někdy jindy. Nebyl jsem v Brně naposled.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se