Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže úřední řeč už je stanovena.:) Jsem spokojený, alespoň vím, že bude zábava.:) A že se zase něčemu přiučím.:)

Konec konců, mohl by někdo dát dohromady slovník alespoň hodinářských pojmů?:)

Návštěvník peter
Odesláno

mne by ten obed vyhovoval, len ešte musím zistiť, ako sa tam dostanem, viem akurát, že nebudem autom....

aha, už viem aj ako sa tam dostanem :)

Odesláno

Dáme-li dokupy přesný počet, zavolám ať vyberou vhodný stůl. Aby jsme nebyli uprostřed a okolí čumělo co jsme to za veksláky s hodinkama.

Odesláno

Jak jsem to počítal, vás bude minimálně 7 a já budu mít patrně sebou doprovod, takže to už je 9 lidí. Někdo tu ale říkal, že by případně vzal další přátele. Takže to vypadá tak na 12 lidí.:)

Odesláno

No vida, tak to už je minimálně 11 lidí, pravděpodobně však 14.:)

Kdo bude potřebovat pro partnerku potvrzení o účasti na besedě, ať mi řekne včas. Abych si vzal razítko.:):)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Samozřejmě jsem myslel co si vezmete na sebe za hodinky! Jak jste mohli uvažovat o něčem jiném :D :D :D

Odesláno

Nevím, jestli přihlášení jsou dostatečně vzácná společnost, uvažuji totiž o POLJOT TV Day/Date "DAR OD VELITELE ÚTVARU". Ještě se rozhodnu :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

old black:

musíš přinést ty dvoje nový Seika, máš je na kovovým tahu?

Odesláno

Vidím to na historický kousek po dědovi zn. Lance popř. klasické cibule. Rozhodně nic co by bránilo vychutnat si PRIM. I když možná půjčím od kamaráda jeho čínské Primky s komplikací koupené za pusu na iternetu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...