Návštěvník Kosheen Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ahoj, potreboval by som poradit. Mam tieto hodinky uz 2,5 roka a stalo sa mi ze som zapol stopky a zabudol ich vypnut. Na druhy den som ich klasicky zresetoval, ale minutova lunetka na stopkach ukazuje o minutu pozadu teda 59minut. Ak spustim stopky znova, tie idu, ale rataju minuty ne od nuly ale od 59min. Viete mi poradit co s tym mam robit? Nepomohol mi ani kompletny reset. Zvlastne, ze uz predtym sa mi to raz stalo a nejak sa mi podarilo to zrovnat. tentokrat to uz vsak nijako nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Ahoj, potreboval by som poradit. Mam tieto hodinky uz 2,5 roka a stalo sa mi ze som zapol stopky a zabudol ich vypnut. Na druhy den som ich klasicky zresetoval, ale minutova lunetka na stopkach ukazuje o minutu pozadu teda 59minut. Ak spustim stopky znova, tie idu, ale rataju minuty ne od nuly ale od 59min. Viete mi poradit co s tym mam robit? Nepomohol mi ani kompletny reset. Zvlastne, ze uz predtym sa mi to raz stalo a nejak sa mi podarilo to zrovnat. tentokrat to uz vsak nijako nejde Jestli dobře rozumím, nenuluje správně ručka počitače minut na pozici ,,3 hod,, U těchto hodinek,Citizen cal. E210 jsou všechny čitače stopek ( sec, min, hod, ) nulovány pomocí srdcovek, tzn nejdou nastavit elektronicky na nulu. Takže to, že ta ručka nenuluje správně znamená, že buď to je uvolněná na hřídeli, nebo špatně dosedá nulovací páka na ty srdcovky. Osobně si myslím, že je to ta první možnost. Takže se nabízí návštěva hodináře. Pokud jsou ještě v záruce, mělo by to být na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kosheen Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 maju uz 3,5 roka ako som pozeral, to uz na reklamacku asi nebude. A co by stala priblizne tak oprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Pozri sem: http://www.citizenwatch.com/en-us/support/setting-instructions/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kosheen Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Pozri sem: http://www.citizenwatch.com/en-us/support/setting-instructions/tam som uz pozeral, nieje tam nic co by mi pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 V návodu samozřejmě nic není, protože ty ručky tam jsou naražené napevno, nemůžeš si udělat nulu kde si vzpomeneš, jako u některejch jinejch Citizen ( třeba 3510 ) Na Slovensku bohužel neznám žádného hodináře, co se věnuje Citezenu, abych ti ho doporučil. Zkus oslovit přímo autorizovaný servis a pokud to máš z ruky, zeptej se, třeba ti doporučí někoho ve tvém okolí. Jde o to, že ten cal. E210 je dost složitá mašinka a i při opravě ruček se tam dá ledacos zku....vit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 (upraveno) Ahoj, potreboval by som poradit. Mam tieto hodinky uz 2,5 roka a stalo sa mi ze som zapol stopky a zabudol ich vypnut. Na druhy den som ich klasicky zresetoval, ale minutova lunetka na stopkach ukazuje o minutu pozadu teda 59minut. Ak spustim stopky znova, tie idu, ale rataju minuty ne od nuly ale od 59min. Viete mi poradit co s tym mam robit? Nepomohol mi ani kompletny reset. Zvlastne, ze uz predtym sa mi to raz stalo a nejak sa mi podarilo to zrovnat. tentokrat to uz vsak nijako nejde Zkus ještě jednou udělat kompletní reset. Snad to pomůže. To, co se ti stalo se může stát, pokud byly hodinky během spuštěného chronografu vystaveny nějakému nárazu a řeší se to kompletním resetem (je to i v návodu). Upraveno 2. února 2013 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se