Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

No při závodech podle pravidel IPSC (http://www.apscr.cz) vidím mezi střelci daleko víc glocků než berett. (řádově pětinásobně)

(Na těch stránkách je i video)

To je proto, že Češi nejsou normální. Rozhoduje u nich nikoli kvalita, ale hlavně nízká cena a to, že "to pak Fanda od vedle poladí tak skvěle, že to bude střílet jako ty drahý pistole".

Takže na IPSC je 80% mix ČZ a Glocků, protože jsou nejlevnější a nejrozšířenější (nově přibývá K100). Zbytek jsou Tanfoglia, STI a pak už jen exoti. Kdo by čekal v divizi Production třeba Beretty, H&K USP, Sigy, S&W, Colty a další prověřené služební pistole, škaredě by se přepočítal. Přitom s Berettou jsem za 8 let střílení neměl jedinou závadu a ani jednou jsem do ní nesáhl (kromě čištění). To podle mne z ČZtářů nemůže říct nikdo a z Glockařů jen Ti osvícení, kteří to nepůjčili "Fandovi od vedle"

IPSC jsem střílel docela dost a pořád myslím, že mám ještě platnou I.VT, ale přestal jsem. Nechce se mi už trávit celý den ve frontě a ještě platit totálně přehnané startovné. Navíc jsem se tam bál o hodinky! :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Tak mám tu YPOvu větrovku Walther a musím teda pánové říct... paráda... takové to salonní postříleníčko... :) Nastřelil jsem si jí na chodbě (dlouhá cca 35 metrů a pěkné... pěkně si člověk potrénuje pozice, dýchání... a ani uklízečky co jezdily výtahem o ptro výš neměly potuchy :D

Odkaz ke komentáři

A taky levnejc a beze strachu v klidu nerusen. Kdybych uz tak k tomu konecne dospel :sniper:

I kdyz ja mel skromnejsi ambice. Nejake Gamo se spodnim natahem okolo 5000kc a optikou tak do 10000kc. Samozrejme bych si koupil nahradni pist, ehm... co kdyby :bag: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Onion:

Nemas zkusenost s optikou Odeon? Na netu jsem na ni videl spis plivat, podle lidi kteri ji maji u nas pry do .308 neni problem. Pokud nestrilis 50 a vic ran mesicne vydrzi pry par let. Me se libi 4-24x50 s bocne stavitelnou paralaxou. Dodavaji ji i se slunecni clonou. Premejslim o ni, pac lupolda bo cajse bych v tomhle priblizeni nezaplatil. Nastrel pry je kriz schopen udrzet i pri castem klikani, jen po zmene priblizeni jde prvni rana sejdrem. Nevim, ja to nikdy neresil, ale pry je to bezny jev i u kvalitni optiky. Trosku jsem z toho na rozpacich pac 24x chci kvuli tomu, abych nemusel behat k terci po kazde rane. A 6x zvetsenim .22 na dalku v terci nevidim:-(

Odkaz ke komentáři

když si vodmyslím těch několik předovek co se porůznu povaluje po bytě tak se picnu tímdle...

DAN WESSON 357, výměnný hlavně 4 a 8 palců....nádherná hračka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

je menší a krásná to jo...ale nejsem si jistej jak se daj dobře číst ve špatnejch podmínkách...takže spíš ten berkut...šmarjá no nevim no

aviatory sem zamít páč nemaaj bukvy

Odkaz ke komentáři

no češi s nima jedou v komplotu, ale dělaj jenom pistoli, čert ví jak to s těma jejich báječnejma revolverama vypadá, přitom je do jedem z mála šestiraňáků,

co se používaj na siluety, prostě nádherná strojovna, nafotím jí

Odkaz ke komentáři

před lety vo něm vyšla recense ve střelecký, tehdy ještě černobíle a bylo rozhodnuto, jen sem váhal mezi 357 a 44....pak rozhodla větší přesnost třipětsedmičky,

ale s hodinama to je teda šílenější výběr...no nic, zamykám kancl a budu se doma převalovat ve váhání, je krásně tak se asi na louce pokusím nerozmlátit dvouplošník

Odkaz ke komentáři

Diky za link kibi, zbezne jsem to proletel a jestli jsem to spravne pochopil tak tam perou svoje CZUB kvery. Jinac jsem se zase musel zamyslet nad timhle (viz.foto) cimrman strojem. Kdyz jsi predstavim, ze jsem tudle videl v nabidce HK-SL8 jen o par tisic draz, neda mi to prirovnat k Primu. Vubec nehodlam v tomhle vlakne resit hodinky, ale to prirovnani je myslim na miste. :crying_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

No ja myslim ze zrovna tehle flint si stat moc nekoupil. A ti co to koupili lituji...

Kdyby zustali u predchozi verze se zaverem Weatherby, tak by alespon nabizeli NECO byt cena byla tusim ze 120000kc. Takhle je to beznej Mauser na kterej nesezenes ani hovno. Alespon co jsem od uzivatelu slysel.

Odkaz ke komentáři

Konečne mám obrázek stroje na velkou ránu

Odkaz ke komentáři

ty byly původně na montáž laseru, nikdy jsem ale takovou šílenost nepoužil.

Jinak je to Dan Wesson 357mag, tady je se 4palcem, mám k tomu i osmipacovou hlaveň, výměna je velmi

jednoduchá pomocí přítužné matice, jenom se musí samo znovu nastřelit.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...