cody Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Jinak u P99 je nutné si zvyknout na dloouhý chod spouště, mám dokonce podezření, že je to proto, aby si člověk rozmyslel, jestli to opravdu chce odpálit (samozř. joke). Pozor ti kdoz si ji budou chtit v kramu zkusit, po natazeni (staci potahnout zaverem cca 1cm vzad) napred musis prekonat tzv. antistres, coz se muze jevit na prvni pokus jako nesmyslne dlouhy chod. Je to jedna z vychytanych a po zvyknuti naprosto prirozenych pojistek. I vizuelne je videt na spousti v jake fazi je spoustove ustroji. Po prvni rane uz spoust chodi obvykle dlouze. Tj. par mm namacknout a pak prekonat bodovy odpor. Nadhera. Samozrejme ze na IPSC to nebude to prave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Lidicky nevite nekdo neco o tomhle? http://www.airforceairguns.com/talon.html Videl jsem to pred cca rokem v katalogu vzduchovek a vetrovek na tusim predposledni strane. Moc se mi to libi ale vubec nic o tom nevim. Ma nekdo info? edit: sorry za velikost, nemam to jak zmensit, jine foto nemam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2008 Lidicky nevite nekdo neco o tomhle? Video recenze "AirForce Talon SS" (15minutové video): zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 Mario takovou jsem mel radost kdyz jsem videl link na recenzi, ale nebezi mi to. Na strance se v oknu prehravace pohybuje cerveny ukazatel a obraz nikde. Delam neco spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Mario takovou jsem mel radost kdyz jsem videl link na recenzi, ale nebezi mi to. Na strance se v oknu prehravace pohybuje cerveny ukazatel a obraz nikde. Delam neco spatne? Video recenze "AirForce Talon SS" (15minutové video): zde nj.... Když se ti pohybuje "červený ukazatel" tak po načítaní, nebo v jeho průběhu, musíš kliknout na tlačítko "Play" ! Tlačítko "Play" je ta šipka v okně přehrávače, přímo nad textem "Rating" : Poté se spustí přehráváni videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 No prave, nad RATING se mi neukaze ani Play ani Pause, nic. Ukazatel bezi, obraz ne. Bude o asi zrada v nastaveni prohlizece, nebo nevim. Nejhorsi ze v praci s PC radsi nic netvorim. Zkusim kouknout az si vzpomenu doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 No prave, nad RATING se mi neukaze ani Play ani Pause, nic. Ukazatel bezi, obraz ne. Bude o asi zrada v nastaveni prohlizece, nebo nevim. Nejhorsi ze v praci s PC radsi nic netvorim. Zkusim kouknout az si vzpomenu doma. Chyba je určitě na tvé straně.....video běží na 100% . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Moje hračka. Na střenky přijde palisandr santos, protože ten plast je hnus. Jo a ještě se taky bude ladit spoušť - má poněkud "hrbatý" chod. Už jsem domluvenej s puškařem, že se na to vrhne, jak bude mít čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 To za tim palisandrem je oznaceni barvy nebo ceho? Jinak na kolik je, na deset? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Palisandr santos je tvrdé tropické dřevo. Zásobní má kapacitu bohužel jen 8 včeliček, ale naštěstí mám dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Tak to jo, nevedel jsem ze palisandr ma jeste druhe jmeno, myslel jsem ze jde o odstit bo tak. Jinak co me stve je, ze u malorazek delaji jen na deset. Vetsi kapacitu jsem jeste nevidel. A je to skoda. Kdyz muzou behat blazni s 33 nabojema u Glocka, proc by nemohl bejt alespon 25 ranej (krabicka ve dvou zasobnicich) u tech blaznu co radi behaj s .22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 On santos je jen jeden druh, jinak jsem našel, že existují ještě Palisandr brazilský, asijský, honduraský a kdoví jaký ještě. Mě nijak moc nevadí, že mám jen 2x8, třeba když jsem nedávno byl na akční střelbě u Velké Bíteše musel jsem si počet výstřelů na terč rozpočítat, ale vyšlo to vždycky krásně. Lepší by sice bylo větší kapacita, ale jelikož pistoli nemám na nošení, ale jen na blbnutí na střelnici, vždycky jsem si vystačil. Nehledě na to, že při vyšší kapacitě zásobníku by se mi pak střílení pěkně prodražilo právě kvůli možnosti rychlejšího sypání. No a .22 jsem si pořizoval z toho důvodu, abych vůbec měl na dostatečné množství munice. Býti studentem nevynáší, a nemůžu nadměrně zatěžovat rodinný rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Ale jo, kdyz dojde na lamani chleba muzes klido nosit na ochranu i na blbnuti petiranej revolver a ucel splni. Ja taky u kveru resim finance, proto nemam treba .40 nebo .45 pac na co kver kdyz z nej nestrilis. Pokud teda nerika nekdo jednej krabicce mesicne strileni. Osobne mam .22 nejradeji i kvuli penezum. Nastesti mi nedela problem dat vetsinou o vikendu 100-200 kc za cca 100-200 ran. U velke raze bych ani s ohledem na zdravi (problemy se zapestim) po velkokapacitnim zasobniku netouzil, ale u malorazky bych za nej dal nevim co. Pokud si ji osadis tema ruznejma vychytavkama pak bych skousnul i neco jako davaji na AR15 - rotacni dvojbubnovej treba na sto ran. To by byl mazec... Jsem v tomhle porad stejnej jako v patnacti letech, jen se vic bojim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Jinak co me stve je, ze u malorazek delaji jen na deset. Vetsi kapacitu jsem jeste nevidel. A je to skoda. Kdyz muzou behat blazni s 33 nabojema u Glocka, proc by nemohl bejt alespon 25 ranej (krabicka ve dvou zasobnicich) u tech blaznu co radi behaj s .22 Pravděpodobně proto, že malorážky nejsou určeny k tomu aby s nimi někdo "běhal"(a teď nemyslím na běžkách). Dokonce by to mohl být nějaký přestupek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Dobre, pokud zustanem u teorie tak je to prece stejne. Nekdo "beha" po strelnici s 9x19 a nekdo komu jde jen o vyblbnuti a resi prachy (treba ja) beha s .22 a resi stejne ukoly - co nejlepe a nejrychleji nastrilet. Oba musime mit kver legalne, pouzivat ho na strelnici a mit alespon ZP sk.B edit: Jeste me napada, co jineho je primarne na blbnuti a na sportovni strelbu nez .22? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Pokud by jsi měl ZP skupiny E a na konkrétní .22 pistoli povolení k nošení, nevidím důvod, proč by jakékoliv "běhání" nebo případná sebeobrana mělo být přestupkem . Tady jde spíš o to, že na tyhle účely ten náboj nikdy nemůže mít dostatečný výkon. Ale na relativně levné střílení pro radost a sport na střelnici jsou .22 ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 No dyt jo Myslim si ze Mechano narazel spis na to behani... Ono co si budeme povidat, ja kdyz musim na normalni strelnici a zacnu tam sypat lugery po petiranejch polozkach (zkousim ISSP) tak na me koukaji jak na vola... Predstava ze bych tam nabehl s karabinou .22 a zacal kropit mi take neni prijemna, myslim ze by me vsichni poslali ro riti. Zato jsou mista kde to nikomu nevadi. Ale je to prestupek. No ale prestupek udela kazdy z nas uz jen kdyz jede autem v obci. Kdo jede 50km/h at po me hodi kamenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Dobre, pokud zustanem u teorie tak je to prece stejne. Nekdo "beha" po strelnici s 9x19 a nekdo komu jde jen o vyblbnuti a resi prachy (treba ja) beha s .22 a resi stejne ukoly - co nejlepe a nejrychleji nastrilet. Oba musime mit kver legalne, pouzivat ho na strelnici a mit alespon ZP sk.B edit: Jeste me napada, co jineho je primarne na blbnuti a na sportovni strelbu nez .22? Abych vysvětlil předchozí poznámku. Domnívám se že malorážky obecně a Walter Olympia speciálně jsou určeny ke sportovní střelbě, nikoliv k sebeobraně. Z toho usuzuji, že na malorážku nebude vydáno povolení k nošení. Pod tím jsem si představil to, tebou zmíněné "běhání". Pokud jsi měl na mysli běhání po střelnici, je to něco jiného ale přesto zůstává ještě jedno ale, žádná sportovní disciplína pro malorážku nepotřebuje víc než pětiranný zásobník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Abych vysvětlil předchozí poznámku. Domnívám se že malorážky obecně a Walter Olympia speciálně jsou určeny ke sportovní střelbě, nikoliv k sebeobraně. Z toho usuzuji, že na malorážku nebude vydáno povolení k nošení. Pod tím jsem si představil to, tebou zmíněné "běhání". Pokud jsi měl na mysli běhání po střelnici, je to něco jiného ale přesto zůstává ještě jedno ale, žádná sportovní disciplína pro malorážku nepotřebuje víc než pětiranný zásobník. Z tohohle vlákna mě trochu mrazí - když si např. vzpomenu, kdyby ten Ďuričko ten svůj kvér s sebou pořád všude netahal, tak se teď mohl pěkně těšit na dceru, u Kočků by neměli smutek (a novináři by měli o jedno téma méně, o čem psát). Já jen, jak je to hned .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 se teď mohl pěkně těšit na dceru, u Kočků by neměli smutek (a novináři by měli o jedno téma méně, o čem psát). ...........kočkové by dál nerušeně mohli rozbíjet držky na veřejnosti................ Ale jinak máš pravdu, průser je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.