час
 Odesláno 13. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2007 OK, to je hodně fér. Máš mail.
terpentyn Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Taxem měl ve sledování hodinky a najednou jsou v prdeli, aukce zrušena. Bejval bych se s tim pošukem co tam přihodil o ně přetahoval. No nic, škoda. Ale stejně jsou pjekný ;-)
час
 Odesláno 13. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Já vím, promiň, už to víckrát neudělám...
vaurien Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Alestpoň víme, kdo na na Aukru nedodržuje pravidla a na koho si máme dát bacha
час
 Odesláno 14. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Jak jsem řekl, tohle je poprvé a naposledy.
NIGHTinGALE Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Alestpoň víme, kdo na na Aukru nedodržuje pravidla a na koho si máme dát bacha Já ho donutil pod pohrůžkou hrubého násilí, tak se zlob na mě, prosím... Ale mám dojem, že v pravidlech stojí, že prodejce může aukci kdykoliv ukončit... Nebo nestojí? Už nevím
vaurien Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Já ho donutil pod pohrůžkou hrubého násilí, tak se zlob na mě, prosím... Ale mám dojem, že v pravidlech stojí, že prodejce může aukci kdykoliv ukončit... Nebo nestojí? Už nevím Jen jsem si rejpnul. O tyhle primky jsem stejně neměl zájem :cool: K těm pravidlům na Aukru. V obchodních podmínkách o provozu a užívání aukčního systému Aukro je jasně psáno, že aukci můžeš kdykoliv zrušit, ale pouze v případě, kdy dojde ke skutečnosti, která zakládá následnou nemožnost plnění (zejména zničení či krádež věci). A v případě pochybností jsi povinen takovou skutečnost prokázat. Prodej draženého předmětu mimo aukci je hrubé porušení těchto obchodních podmínek...
NIGHTinGALE Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Já ho donutil pod pohrůžkou hrubého násilí, tak se zlob na mě, prosím... Ale mám dojem, že v pravidlech stojí, že prodejce může aukci kdykoliv ukončit... Nebo nestojí? Už nevím Jen jsem si rejpnul. O tyhle primky jsem stejně neměl zájem :cool: K těm pravidlům na Aukru. V obchodních podmínkách o provozu a užívání aukčního systému Aukro je jasně psáno, že aukci můžeš kdykoliv zrušit, ale pouze v případě, kdy dojde ke skutečnosti, která zakládá následnou nemožnost plnění (zejména zničení či krádež věci). A v případě pochybností jsi povinen takovou skutečnost prokázat. Prodej draženého předmětu mimo aukci je hrubé porušení těchto obchodních podmínek... Vždyť jsme ve vláknu psali, že je sežral pes Ne, promiň, máš samozřejmě pravdu, úplně fér to nebylo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se