Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nevyznám se... Rád bych, abych v budoucnu zamezil takto stupidním vláknům, někde sehnal nějakou příručku nebo tak něco.

Může se jednat o kalibr 55, 57 nebo 66... A co je to za model?

Děkuji za pochopení a vysvětlení... :D

Posted

Díky Pale, ten přehled samozřejmě znám, šlo mi spíš o to, jak poznat jednotlivé modely podle pouzder a jiných znaků.

A díky za ostatní info. Má tedy tento model nějaké jméno???

Posted

Ty jsi je už hodil na Aukro? :( Škoda jich, velká škoda :(

Vidím, že kupuješ modely Bburago autíček. Mám jich doma cca. 30 (různá měřítka) a všechny zcela nové v originálních krabičkách. Nechceš vyměnit ty Primky za nějaký model (či dva)?

Posted
Díky Pale, ten přehled samozřejmě znám, šlo mi spíš o to, jak poznat jednotlivé modely podle pouzder a jiných znaků.

A díky za ostatní info. Má tedy tento model nějaké jméno???

Kalibr ti nejlépe určí údaj o počtu kamenů. 17 kamenů bez datového okénka = kal. 66 only. (Zpočátku jsem měl na to takový tahák, dnes už to nepotřebuji :))

Posted

ROFL LMFAO!!! Takhle jsem se už dlouho nezasmál!!! To víte, no, vychválit můžu, prodat musim... Nebo tak nějak. ;)

NG - pokud se neprodají, jsem samozřejmě ochoten Ti je přenechat - buď za $$$ nebo za ty BBuraga - ale záleží na tom, co máš. Sbírám spíš oldtimery, a taky ne nějak fanaticky. :) EDIT: Tak mě napadlo, že taky můžeš přihodit na aukru... ;)

Petr_S - díky, přesně to jsem pochopil na základě "kalibrovníku" na prim.cz :)

Guest tolja
Posted

2 časovščik:Jsem rád,že jsem Tě Horstem neurazil,a že to bereš s humorem.To víš,člověk se rád pobaví na cizí účet :P

2 Lord:Když on asi neví za kolik =D

Posted
ROFL LMFAO!!! Takhle jsem se už dlouho nezasmál!!! To víte, no, vychválit můžu, prodat musim... Nebo tak nějak. ;)

NG - pokud se neprodají, jsem samozřejmě ochoten Ti je přenechat - buď za $$$ nebo za ty BBuraga - ale záleží na tom, co máš. Sbírám spíš oldtimery, a taky ne nějak fanaticky. :) EDIT: Tak mě napadlo, že taky můžeš přihodit na aukru... ;)

Petr_S - díky, přesně to jsem pochopil na základě "kalibrovníku" na prim.cz :)

Když ti dám dvoje Bburaga oldtimer, které jsou v TOP stavu, tak já ušetřím peníze a ty rozšíříš sbírku (v obchodě bys za ta autíčka dal určitě více, než za kolik prodáš ty Primky).

Vyděláme oba, ne?

Posted
Jo, velmi rád. Ale...:

1) Už jsem spustil aukci...

2) Jaká autíčka máš? Sbírám len v mierke 1/24

PS: V tý aukci už přihodil nějakej pošuk... :(

Aukci smázni, to není problém, jen ti propadnou ty cca. 2 koruny, které jsi investoval do inzerátu.

A kdyby se někdo náhodou ptal, proč jsi ji smazal, tak řekni, že ti hodinky sežral pes :D

Ale neboj, nikdo se ptát nebude. Aukci ukončit můžeš.

Měřítko 1:24? O.K.

Můžeš mít: Renault Alpine A110 1600S (modrý, 1971), Citroen CV15 (černý, 1938), Porsche 356B Coupé (modré, 1961), Porsche 356B Cabrio (1961), Jaguar XK120 Roadster (vínový, 1948).

Vše je zcela nové (i krabičky). A dám ti dva kousky za jedny Primky.

Nebo Mercedes Benz SSK (červený) v měřítku 1:18. Ten by byl ale jen jeden. Kus za kus.

Dál je to na tobě ;)