NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Dnes jsem dokoupil ke třem fešákům (z Ondrajovy sbírky) čtvrtého (za 200 Kč). Všichni jsou v TOP stavu, jen ten nový má na pouzdu pár vrypů (jak se asi nějaký "šikula" snažil sundat řemínek ze stěžejek). Pokud máte někdo doma jim podobného kamaráda, rád ho koupím Kolik barevných kombinací vůbec bylo? Edit: Dokoupil jsem toho černého ve stříbrném pouzdře (úplně nahoře).
jfk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 NIGHTinGALE napsal: Dnes jsem dokoupil ke třem fešákům (z Ondrajovy sbírky) čtvrtého (za 200 Kč). Všichni jsou v TOP stavu, jen ten nový má na pouzdu pár vrypů (jak se asi nějaký "šikula" snažil sundat řemínek ze stěžejek). Pokud máte někdo doma jim podobného kamaráda, rád ho koupím Kolik barevných kombinací vůbec bylo? Edit: Dokoupil jsem toho černého ve stříbrném pouzdře (úplně nahoře). Překrásná sestava a jsou jako nové ještě řemínky a šup s nima na ruku . Akorát ten nápis utažení šroubu tu fotku kazí
stanley Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Mám doma číslo 5 - zlatá 66/4 se světlým ciferníkem Byly minimálně nošené. Chceš-li je, pošli mejl.
watcher Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Nádhera!!! Primky se mi začínají libit, čím dál víc.
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 jfk napsal: NIGHTinGALE napsal: Dnes jsem dokoupil ke třem fešákům (z Ondrajovy sbírky) čtvrtého (za 200 Kč). Všichni jsou v TOP stavu, jen ten nový má na pouzdu pár vrypů (jak se asi nějaký "šikula" snažil sundat řemínek ze stěžejek). Pokud máte někdo doma jim podobného kamaráda, rád ho koupím Kolik barevných kombinací vůbec bylo? Edit: Dokoupil jsem toho černého ve stříbrném pouzdře (úplně nahoře). Překrásná sestava a jsou jako nové ještě řemínky a šup s nima na ruku . Akorát ten nápis utažení šroubu tu fotku kazí Já vím, že to kazí, ale chtěl jsem Vám rafinovaně sdělit, co právě čtu
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 stanley napsal: Mám doma číslo 5 - zlatá 66/4 se světlým ciferníkem Byly minimálně nošené. Chceš-li je, pošli mejl. Nešla by fotečka, prosím? Zájem bych určitě měl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se