Patrosos Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) dobrý večer vážení členové fóra kamarád mne požádal o radu s výběrem pro manželku ke kulatým narozeninám. základní požadavky:titan nebo jiný kov pro alergikykulatý tvar spíše většího průměru - není požadavek na konkrétní velikost, za sebe bych to viděl cca od 35mm výšečerný ciferníkpohon...není překážkou ani quartz ani jiné.cena cca do 15k nemá spec požadavky na nějaké extra funkce jako větší WR, nebo chrona...to už je spíše na vzhledu jako takovém.spíše decentnější design než něco sport nebo extravagantního. samozřejmě nějaká etablovaná značka, ideálně swiss made ale není podmínkouprosím o Vaše nápady a názory edit: hodinky chce na tahu...kůže ani jiné materiály ne.děkuji a přeji hezký večer Upraveno 13. února 2013 uživatelem Patrosos
Sedlin Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Materiál a cenu by mohly splnit některé Certiny.například tady je do požadoané cenové hladiny hromada modelů. A myslím, že na téže stránce bys měl najít taky něco v titanu. dále přikládám, ale pouze pro inspiraci nějaké další modely, kde kritérium ceny splněno bude, ale ne v kombinaci a antialergickým materiálem.Nějaké modely od Longines zdenebo RADO či MIDO na téže stránce, ale u těchto značek to zřejmě budou převážně "základní" modely, aby splňovaly alespoň kritérium ceny.RADO a JUNGHANS dělají nějaké modely z keramiky, ale cena bude výrazně vyšší než 15000.jedny keramické RADO jsou v prodejní sekci za cenu drobet vyšší než 15k, zde .Otázka ovšem je, zda je vhodné, aby byly "jeté".
tmoris Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 (upraveno) poridil jsem manzelce tyto junghans, jestli splnuji parametry anti-alergicnosti, to bohuzel netusim.. Upraveno 16. února 2013 uživatelem tmoris
milomac Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Kdysi jsem je měl vyhlídnuté pro sebe, je i dámská verze, materiál titan, velikost pouzdra je však jen 30 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se