Kid_A Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Zdravím, nemáte náhodou zkušenosti s tímhle serverem? Dík Kid
Guest Snow Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Cástečná citace od Kamila a ten má přehled, také jsem pokládal stejnou otázku : Seiko5ers prodává už hodně dlouho a je to spolehlivý prodejce, takže alespoň tak.
Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Zdravím, nemáte náhodou zkušenosti s tímhle serverem? Dík Kid Co jsem četl ohlasy (i na cizích diskuzních serverech), nesetkal jsem se s negativním hodnocením. Kupoval jsem od něj před dvěma lety hodinky a naprosto bez problémů.
Kid_A Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 pánové, moc děkuji za informaci. zjistil jsem, že se na fóru dá také vyhledávat, takže jsem diskuzi o Enicar našel a seiko5ers vysledoval:)
Sved Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Jestli hledas solidniho prodejce SEIKO na netu, muzu doporucit Watchub na eBay. Pred dvema tydny jsem od nej koupil SEIKO 5 sport Atlas a vsechno probehlo bez problemu.
Recommended Posts