Kid_A Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Zdravím, nemáte náhodou zkušenosti s tímhle serverem? Dík Kid
Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Cástečná citace od Kamila a ten má přehled, také jsem pokládal stejnou otázku : Seiko5ers prodává už hodně dlouho a je to spolehlivý prodejce, takže alespoň tak.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Zdravím, nemáte náhodou zkušenosti s tímhle serverem? Dík Kid Co jsem četl ohlasy (i na cizích diskuzních serverech), nesetkal jsem se s negativním hodnocením. Kupoval jsem od něj před dvěma lety hodinky a naprosto bez problémů.
Kid_A Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 pánové, moc děkuji za informaci. zjistil jsem, že se na fóru dá také vyhledávat, takže jsem diskuzi o Enicar našel a seiko5ers vysledoval:)
Sved Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Jestli hledas solidniho prodejce SEIKO na netu, muzu doporucit Watchub na eBay. Pred dvema tydny jsem od nej koupil SEIKO 5 sport Atlas a vsechno probehlo bez problemu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se