SakalMarty Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Ring Lock System je zajímavý a hezký. Viděl jsem ho pouze u Rolex.... ovšem je to opravdu moooc hezký . Mě ta mezera ani nepříjde, držák strojku je v černé a ačerná k černé sedí foto bráno z: http://www.ablogtowa...m-of-the-ocean/ Zajímavě hezký, no nevím no. Vzhledem k tomu, že ty Rolády jsou do 12 000metrů, předpokládám, že je to spíš nutnost, která slouží jako dilatace stlačení pouzdra, proto ten ring lock. Samozřejmě jsem to negooglil, ale je to pouze moje domněka, která mi dává logiku.
jacob Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 [/size]Zajímavě hezký, no nevím no. Vzhledem k tomu, že ty Rolády jsou do 12 000metrů, předpokládám, že je to spíš nutnost, která slouží jako dilatace stlačení pouzdra, proto ten ring lock. Samozřejmě jsem to negooglil, ale je to pouze moje domněka, která mi dává logiku.Můžeš se podívat sem - na moji recenzi, kde zjistíš, že standardní Deepsea jsou vodotěsné do 3 900 metrů. Píši tam také o RingLock System.
Seamaster Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Jako hodnotim zamer, ale ne vysledek. Dynko parada, ale dotahni to vyrobou nejakeho vymezovaciho mezikrouzku, vnitrni lunety. Mozna jsem moc estet, ale pusobi to amatersky. Vysledek by mel mluvit sam za sebe z fotek, a ne abys za kadym prispevkem se musel v podstate omlouvat co a proc.Ber to jako konstruktivni kritiku prosim.
SakalMarty Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Můžeš se podívat sem - na moji recenzi, kde zjistíš, že standardní Deepsea jsou vodotěsné do 3 900 metrů. Píši tam také o RingLock System. Ty jo, Jacobe klobouk dolů. Teď jsem to dočetl a zbytek ti dopíšu přímo do vlákna.sorry za
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se