Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ring Lock System je zajímavý a hezký. Viděl jsem ho pouze u Rolex.... ovšem je to opravdu moooc hezký :). Mě ta mezera ani nepříjde, držák strojku je v černé a ačerná k černé sedí :)

post-20230-072231900 1362583124.jpg

foto bráno z: http://www.ablogtowa...m-of-the-ocean/

offtopic.gif

Zajímavě hezký, no nevím no. Vzhledem k tomu, že ty Rolády jsou do 12 000metrů, předpokládám, že je to spíš nutnost, která slouží jako dilatace stlačení pouzdra, proto ten ring lock. Samozřejmě jsem to negooglil, ale

je to pouze moje domněka, která mi dává logiku.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

[/size]

Zajímavě hezký, no nevím no. Vzhledem k tomu, že ty Rolády jsou do 12 000metrů, předpokládám, že je to spíš nutnost, která slouží jako dilatace stlačení pouzdra, proto ten ring lock. Samozřejmě jsem to negooglil, ale

je to pouze moje domněka, která mi dává logiku.

Můžeš se podívat sem - na moji recenzi, kde zjistíš, že standardní Deepsea jsou vodotěsné do 3 900 metrů. Píši tam také o RingLock System.

Odesláno

Jako hodnotim zamer, ale ne vysledek. Dynko parada, ale dotahni to vyrobou nejakeho vymezovaciho mezikrouzku, vnitrni lunety. Mozna jsem moc estet, ale pusobi to amatersky. Vysledek by mel mluvit sam za sebe z fotek, a ne abys za kadym prispevkem se musel v podstate omlouvat co a proc.

Ber to jako konstruktivni kritiku prosim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...