Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PanzerBear: Koukni se na fotku Promasterů a uvidíš na ní ve spodní straně ciferníku blíže ke středu písmena H, M, L. Tak když krátce stiskneš tlačítko, tak vteřinová ručička se otočí a druhým (krátkým) koncem ukáže na jedno z těchto písmen - seřízení se zdařilo (po 10 vteřinách se vrátí a ukazuje aktuální čas jako normálně). H - nejsilnější , M - střední a L - slabší signál. Pokud druhý konec vteřinovky ukaže na NO - seřízení se nezdařilo. Snad jsem to popsal srozumitelně :)

• po 4 týdnech...
Odesláno
jak se dá dobírka zařídit a na kolik vyjdou poplatky

dobírka se objedná přímo na www.newatch.com a opravdu zaplatíš až ti je přivezou, platí to jen pro státy EU a tam jsme. Mám s tím zkušenost před měsícem jsem si objednal as2031-57e 18:00 a druhý den mi byly doručeny ve 12:00 firmou UPS. Jsem s nimi velmi spokojen jsou prostě dost dobrý. K té cené na webu newatch si připočti dan 16% + poštovné 16 euro.

Jeste jedna otazka k te dobirce - pri prevzeti se plati pracovnikovi UPS primo v korunach nebo v EURech?

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ještě dotaz k dobírce - nejsem zběhlej v angličtině, tak bych potřeboval podrobněji poradit jak si je objednat na dobírku. Díky a když tak na e-mail:ogar.morava@seznam.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...