Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhé době se na mě usmálo štěstí a na čestné místo ve sbírce se dostanou tyto GUB Glashütte s kalibrem 66.1

Nafotil jsem je schválně ve stavu, v jakém jsem je koupil, protože teprve proběhnou servisem. Velkým štěstím je, že jsou funkční, takže bude potřeba jen běžné vyčištění a seřízení strojku. Na druhou stranu musím přiznat, že s ciferníkem toho asi moc neudělám. Je mi líto datumovky, kde dny v týdnu vybledly. Sehnat sklíčko snad nebude problém, aspoň tedy doufám. Pouzdro trochu ošoupané je, ale zase nic hrozného. Takže celková spokojenost veliká.

Více info k hodinkám samotným: http://www.glashuetteuhren.de/kaliberuebersichten-modelle/glashuetter-uhrenbetriebe/kaliber-66-1/

PS: do renovace ciferníku se mi chce i nechce. Na jednu stranu by získaly, ale vzhledem k tomu, že pouzdro má drobné vady, by to bylo trochu proti sobě. Co chci ale určitě, tak to je obnovení červené barvy, jelikož dny nejsou téměř k přečtení. Má s tím někdo zkušenost?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...