Přejít na obsah

Fíky nebo ne?

Martin79

Doporučené příspěvky

Odesláno

Srry za OT ale co tě žere?

absence toho, co jsi napsal v posledni vete - pouzivani hlavy...

(nezere me to, jen se nad tim pozastavuji. jsem tu na foru jen rok, ale nikdy by me nenapadlo stahnout fotky, u kterych jsem si na 99% jisty, ze to jsou fiky, a ptat se na kvalitu zpracovani - pokud ovsem ten dotaz byl brany vazne a ne - jak jsem zminil ve svem prvnim postu - jako prostredek pro sbirani prispevku)

Odesláno

Ahoj, díky za odpověď. Nenašel jsem nabídku fejku a ani o ní nestojím. Nehlodá mě žádná konkrétní nabídka levných hodinek. Snažím se jen zorientovat. Možná by stálo za to, porovnat fotky z galerie s nabídkou hodinek třeba na Aukru. Někdo si evidentě připravil fotky cca 50 fejků, není to spíš pro policii ČR? Udivuje mě, že tím, že jsem na existenci takové galerie upozornil, vypadám jak podvodník já. Nikdy jsem si nepořídil žádný fejk, ať se to týká čehokoliv a nehodlám s tím začínat. Právě proto se snažím naučit jak podvodníka odhalit. Děkuji všem, kteří jsou ochotni se podělit o své zkušenosti.

Srry za OT ale co tě žere? 1. Sbírá příspěvky o ničem 2. Že ho nezajímá jestli je to fejk 3. Že jsou fotky na ulozto

Že si vůbec dovolil vyslovit slovo fejk a ptát se na názor. Jak to vidím já možná někde našel nabídku fejku a teď ho to hlodá. Možná prahne po značce, která je momentálně mimo jeho dostupnost.

Vážně si nemyslím, že je nutné ho hned pranýřovat. Trochu elementární lidské slušnosti ještě nikoho nezabilo. Namísto laskavého vysvětlení ať se na fejky vykašle mu rovnou jednu "vrazit" mi nepřijde jako dobrej nápad.

Naštěstí jak píše Marfael je tu dost slušnejch členů a gentlemanů, kteří nejenže vědí, ale i poradí. Je to výjmečnost, kterou doufám, že si chronomag udrží..

Martine, je logické že za tuhle cenu by to těžko mohly být originály, pokud by nešlo o rozmar znuděného milionáře. Chce to používat chladnou hlavu.

Odesláno

Já jsem ti nabídnul, to naše malé nedorozumění přátelsky urovnat. Ty mě tady neustále obviňuješ z naprostej nesmyslů, už se na to vykašli. Pokud ti dělá problém se orientovat v textu, tak chápu, ale spíš mi přijde, že si tu schválně vysvětluješ to co jsem psal po svém, tak aby ti to sedlo do tvé teorie. Díky

absence toho, co jsi napsal v posledni vete - pouzivani hlavy...

(nezere me to, jen se nad tim pozastavuji. jsem tu na foru jen rok, ale nikdy by me nenapadlo stahnout fotky, u kterych jsem si na 99% jisty, ze to jsou fiky, a ptat se na kvalitu zpracovani - pokud ovsem ten dotaz byl brany vazne a ne - jak jsem zminil ve svem prvnim postu - jako prostredek pro sbirani prispevku)

Odesláno

Nechcem prilievat olej do ohna ale nestalo by teda za to, vyclenit vo fore vystraznu sekciu pre dotazy na fejky za ucelom naucit zaciatocnikov rozpoznavat smejdy? Neviem, ci toto nie je proti kodexu fora, pokial je tento napad uplna blbost tak ma prosim nekamenujte.

Inak snazil som sa najst nejake vseobecne pravidla fora, existuju?

Odesláno

Já jsem pro určitě bych to jako začátečník uvítal.

Nechcem prilievat olej do ohna ale nestalo by teda za to, vyclenit vo fore vystraznu sekciu pre dotazy na fejky za ucelom naucit zaciatocnikov rozpoznavat smejdy? Neviem, ci toto nie je proti kodexu fora, pokial je tento napad uplna blbost tak ma prosim nekamenujte.

Inak snazil som sa najst nejake vseobecne pravidla fora, existuju?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...