Micey Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Pěkný regulátory umí i Jean Richard, nevím teda jak jsou na tom cenově, páč je tam hroznej rozptyl.
novicek Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Dobrý den, nechápu, proč je hned tak zle.... Včera jsem se zaregistroval a asi hned po prvním příspěvku nevím, jak přesně to tu chodí. Pokud mé vystupování vypadalo podezřele, tak se omlouvám všem místním odborníkům.
Micey Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 novicek: Se neomlouvej.. ale o co ti teda vlastně jde?
novicek Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Hodinky mám po tátovi a jsem z nich poměrně nadšen. Zajímalo mě o nich vše, co bylo a je dostupné na internetu, což mě přivedlo až sem... (asi chyba)
Micey Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Tak je nafoť, něco o nich napiš, dej je do správný sekce (kapesní hodinky) a bude líp.
SakalMarty Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Přesně jak píše Micey, to nebyl útok, prostě si to zkusil a netrefil ses. To se stane. Každopádně vždy když se něco prodává, jedná se o prodejní vlákno.
SakalMarty Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Tak po delší době oživuji vlákno a přidávám můj úlovek Nakonec zvítězily ML Masterpiece. Až budu mít víc času, napíšu recenzi.
IntoPicture Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Hodinky jsou to moc pěkný a bezva ti sednou na ruku, gratulace velká!
StanoBare Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Regulátory s 24h škálou, dátum pekne na okraji, oknom nič "nerozbíja", juu fajnota . Na recenziu sa teším a hlavne na fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se