Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neviem kde toto patri,lebo sa tu nevyznam,tak sorry!

Uz som niekde tu na fore pisal ,ze som opravil mnoho poskodenych cievok tak ze hodinky idu dost presne.Na obrazku su prave jedne testovane.Mozete si aj pozriet elektrotechnicke forum co som spominal ze chodim,lebo opravujem vsetku spotrebnu elektroniku dost uspesne na to ,ze som iba vyuceny hodinar.Okrem elektroniky robim skoro vsetky remesla taktiez uspesne.Cav

http://www.ebastlirn...9735&highlight=

Odesláno

Tu je aj cisticka na naramkove hodinky ktoru mam aj ja,mnohi hodinari.V akom su stave tieto veci ja neviem vobec,su po zomrelom hodinarovi.

http://s169.beta.pho...73847d.jpg.html

Obrazky som vam dal sem preto,lebo bez registracie ich neuvidite,a registrovat vsetci sa tam urcite nebudete chciet.Urobil som vam urcite dobru sluzbu,dnes mam 50 rokov a oslavujeme az zajtra,vcera prsalo dost, tak ani v zahrade nemozem robit,preto som tu pri PC.

Odesláno

Vše nejlepší k narozeninám a jako protislužbu přijmi link na http://aukro.sk/ protože na chronomagu to funguje kapku jinak, podle pravidel..

Ja nic neponukam,to niekto z toho elektro fora.Ja som to vam sem dal,aby ste si tie veci pozreli,a ak bude mat niekto zaujem, sprostredkujem s nim kontakt,ak to este ma.

Odesláno

Ja nic neponukam,to niekto z toho elektro fora.Ja som to vam sem dal,aby ste si tie veci pozreli,a ak bude mat niekto zaujem, sprostredkujem s nim kontakt,ak to este ma.

Zabudol som ze diky!

Odesláno

...dnes mam 50 rokov a oslavujeme az zajtra,vcera prsalo dost, tak ani v zahrade nemozem robit,preto som tu pri PC.

Gratulujem k 50-ke. Hoci som si myslel, že máš 60.

Ako si opravil tú cievku o ktorej píšeš v nadpise?

Odesláno

Velmi upozornujem na tu cisticku,v ktorej musia byt v kazdej sklenej flasky (myslim 1litrovych) take zrazacie tri rebra!Bez nich sa nemoze pouzivat,pri toceni kosa v benzine bez tych rebier by benzin vybehol z flase von,dostal by sa do elektrickej instalacie ,a potom si uz viete predstavit ten poziar!Tieto rebra sa velmi lamu,mozno vam ich neda lebo sa mu znicili,alebo su take zle, ze neplnia svoju funkciu,daju sa ale doma vyrobit! Bez naleziteho poucenia tutu cisticku nemozete bezpecne pouzivat.Dajte si urobit pred pouzivanim aj bezpecnostnu prehliadku instalacie!Nie je to zase take nebezpecne,ale istotam ze je instalacia OK stoji za to.My sme niekeddy zabudli aj pri odchode domov ju vypnut,tocila sa aj cez noc do rana ked sme prisli,ale hodinky sa uz len vonku susili,netocil sa cistiaci kos v cistiacich prostriedkoch!Velmi dolezite:nesmie byt ani vela ani malo cistiaceho prostriedku vo flasiach,hrozi tiez poziar!!! Dajte si cistenie predviest neakym hodinarom,nie hocikomu co si mysli ze to vie, aby ste nedoplatili potom!!! Cisticka je to za tu cenu vyborna,Ja som si kupil pokazenu a opravil co vo flasky sa toci do jednej a druhej stranyda sa nastavit doba cistenia,potom pipa,kde nehrozi vytecenie benzinu z flase,.... ,ale som ju nepouzival,radsej som mal tutu obycajnu.

Odesláno

Gratulujem k 50-ke. Hoci som si myslel, že máš 60.

Ako si opravil tú cievku o ktorej píšeš v nadpise?

Ty ,fakt mam oficialne 60-ku,fyzicky nie.Ja to uz davno nepocitam,tak preto som sa pomylil,sorry!Neviem ci veris-te ,ale stale sa citim na dvadsat!Len tie choroby uz aj na mna lezu!Aj mlade baby sa mi stale pacia,aj plot bez problemov pre ne preskocim,ani humor ma neopusta.Vidite vsetko ma zaujima,robim.

Odesláno

Ty ,fakt mam oficialne 60-ku,fyzicky nie.Ja to uz davno nepocitam,tak preto som sa pomylil,sorry!Neviem ci veris-te ,ale stale sa citim na dvadsat!Len tie choroby uz aj na mna lezu!Aj mlade baby sa mi stale pacia,aj plot bez problemov pre ne preskocim,ani humor ma neopusta.Vidite vsetko ma zaujima,robim.

Na cievku som zabudol,lenze neviem co vsetko dokazes?Takze, ak ti -vam to pomoze:opravit sa da len ked su prerusene vrchne jedena max.dve vrstvy zavitov pre tvoju potrebu.Tazsie je dat novu cievku pre vas, ako taketo male poskodenie opravit si myslim!Odlakovacom na nechty musis rozleptat lak tam kde je poskodena.Potom musis zoskrabat ostrym uzkym srobuvakom na hodinky konce prerusenych drotikov,najst ohmetrom vonkajsi koniec cievky co mal ist na el.blok. Potom tento musis pripojit na elektroblok hodin neakym kuskom drotu co s neakej cievky,ci relatka vyberies!!Ak sa da kupit specialny vodivy lak pre elektrotechnikov, tak to poskodene miesto iba jednoduchu pretries.Ked zaschne lak uvidis ci sa podarilo!Musi byt ale ocisteny (niekedy ani nic netreba oskrabat pri pouziti vodiveho laku)a zatrety koniec cievky z jadra(velkej casti cievky lajicky povedane ,navijanej od zelezneho jadra) kde bola prerusena ,a zaciatok (ten maly kusok)co ide na el.blok,inac ti to nepomze.tazko sa to vam vysvetluje,ale myslim ze sa mi to podarilo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...