Polosaty Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Zdravím, jsem androidák a používám g+ komunity, myslíte že je blbý nápad založit komunitu týkajících se hodinek? Já vím, že tady máme forum, jen mne to tak napadlo. Přidal by se někdo. Děkuji za návrhy a připomínky. Jestli je to blbost, klidně to napište, já to přežiji.
gougy Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Existuje nějaký důvod, proč se vídat na G+, FB atp., když je fórum tady?To je vážně míněná otázka, protože to zatím nevidím. A teď méně vážně - beztak to budou zas nějaký ti "elitáři" .. :D
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Nějak té otázce nerozumím. Já si chodím hodinkově pokecat, počíst a rozšířit názory sem. Proč to tříštit ještě někam jinam?
Frantik Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Jako založit forum o fóru :-)))??? Proc?
Polosaty Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Ok, sice negativní ohlasy, ale i tak děkuji za feedback.
jankoxxx Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 10. 3. 2013 v 17:39, gougy napsal: Existuje nějaký důvod, proč se vídat na G+, FB atp., když je fórum tady?To je vážně míněná otázka, protože to zatím nevidím. A teď méně vážně - beztak to budou zas nějaký ti "elitáři" .. :Dnie ze by som sa hned pridaval, ale jeden dovod by som videl.. g+ poskytuje urcite lepsiu stabilitu serveru ako chronomag 503ka dnes opat vyvadza naplno
Polosaty Odesláno 14. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Prosím admina o smazání topicu. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se