Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 20:10, Rybiz napsal:

souhlas s tim abys dosetril. Epos a spol. je pouze mezicil, tezko tezko budes prodavat a original je jenom jeden. setri, cekej a budes mit radost :-)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ty Tvoje Colty mně taky svrběly :) Nakonec to vyřešil Spiderer za mně. Z těch tvojich fotek jsem si je dokázal představit k - džíny, košile, sako.  Trochu si zahrávám i s myšlenkou, že by k tomu šly Hydro Conquest. Je to normální?

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

chapem, tiez mam radsej klasiku (3,6), no asi by som si na to zvykol, neberiem to ako nejaku extra opticku nevyhodu. aspon sa to ergonomicky cita :)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Ty Bally jsou opravdu zajímavý- krom datumovky mi tam ale ještě nesedí ta koncovka vteřinovky, na mě až moc zdobená

V 14. 3. 2013 v 7:30, bacero napsal:

Ty Tvoje Colty mně taky svrběly :) Nakonec to vyřešil Spiderer za mně. Z těch tvojich fotek jsem si je dokázal představit k - džíny, košile, sako.  Trochu si zahrávám i s myšlenkou, že by k tomu šly Hydro Conquest. Je to normální?

Já si právě myslím, že Hydroconquesty jsou poměrně univerzální- sice patří do škatulky diversek, ale spíše takových těch elegantních. Hlavně se dají sehnat opravdu za pěkné peníze a jako mezistanice by ti mohly vyhovovat.

Odesláno

Tak jsem si dal v pátek odpoledne kolečko Dušák, Atman, Bechyně. Jentak jsem si zkusil SOH 46mm a byl jsem překvapenej, že mi vůbec nejsou velký a mohl bych je v pohodě nosit. A ty pocity byly to ono, co zkušenější už znají, jak se to uvnitř ozve. A ten pocit ještě umocní pohled na cenovku, to se to ozve podruhý... Ty Longines mi jdou taky, je to takový kompromis, kvalitní hodinky a značka, ale ten pocit už jsem tam neměl :)

post-19666-0-29696800-1363594054_thumb.jpg

post-19666-0-90678800-1363594071_thumb.jpg

Odesláno

vobec ti nesedia, niesu to jedny z naj hodiniek vobec a uz vobec nedaj na instinkt ked citis ze je to proste ono! tak? :D

Odesláno
  V 18. 3. 2013 v 8:45, misoo napsal:

vobec ti nesedia, niesu to jedny z naj hodiniek vobec a uz vobec nedaj na instinkt ked citis ze je to proste ono! tak? :D

Uff, moc díky. Spadl mi kámen ze srdce. Já si to myslel, vždyť to nemá ani pořádnou lumi...

Odesláno
  V 22. 3. 2013 v 10:24, MarvinX napsal:

bacero: A co bys říkal na Bognery od Junghansu? Řada Willy Automatic 42 by mohla tvoje požadavky splňovat. Cena v rozpětí 30 až 35 tisíc, dle modelu.

Tady jsem o nich něco psal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49157-bogner-by-junghans/?hl=bogner

Díky za tip. Nevypadají špatně. Já zatím spíš řeším ten problém, že mi nejlíp vychází B SOH 46mm. Asi díky tý podobě s Omega AT :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...