Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den, potreboval by som poradit pri kupe hodiniek. Nasiel som sukromny inzerat, ktory predava hodinky

Ladies Rado Jubile Diastar Ceramic s diamantami.

Podla predajcu su kupene vo Viedni v roku 2003, co vie dolozit certifikatom. Hodinky podla jeho

slov neboli nosene, ale krabicka a certifikat su dost opotrebovane. Suhlasi so skontrolovanim

hodiniek u hodinara. Poznate kvalitne hodinarstvo v Bratislave, kde by vedeli odhalit replicu?

A ako to prebieha, hodinarstvo mi vide v ustrety pri takejto sluzbe? A su terajsi hodinari

schopni odhalit replicu, pozru strojcek, skontroluju pravost diamantov?

dakujem za rady, hodinky by som naozaj rad kupil, ale nechcem sa popalit, kedze za

hodinky pyta 500 eur a replica, co som nasiel na internete stoji 200 eur.

dakujem za odpoved

Odesláno

Zasel bych k AD prodejci Rado v Bratislave jsou to :

WATCH DE LUXE - AUPARK

Einsteinova 17, Aupark

851 01 Bratislava

263454077

auparkwdl@wdl.sk

SHOW ON MAP

WORLD OF WATCHES EUROVEA

Pribinova 8

811 09 Bratislava

+421244441092

eurovea@wdl.sk

Odesláno

Neviem ci je nizka, skor na spodnej hranici, kedze to nie su automaty, ale viac menej modna zalezitost

kedze su hodinky osadene diamantami a su na bateriu. Chcel som sa spytat, ci ma niekto skusenosti

s overovanim pravosti hodniek a co to obnasa, ako as dohovorim s hodinarom a kolko to stoji a pod.

Odesláno

Dakujem za kontakt, uz som im volal a pani mi povedala, ze budu vediet iba opticky zhodnotit a ak chcem pozriet strojcek, tak by ho zaslali do dielne, takze tato moznost je neaktualna. Ale kedze v hodinkach maju byt osadene diamanty, tak dam tie skontrolovat u mineralologa a ked budu falosne, tak ide o fake a pokial budu prave, tak tie by do repliky neosadzali. Dakujem za postrehy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...