StefanM Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dobry den, potreboval by som poradit pri kupe hodiniek. Nasiel som sukromny inzerat, ktory predava hodinkyLadies Rado Jubile Diastar Ceramic s diamantami. Podla predajcu su kupene vo Viedni v roku 2003, co vie dolozit certifikatom. Hodinky podla jehoslov neboli nosene, ale krabicka a certifikat su dost opotrebovane. Suhlasi so skontrolovanimhodiniek u hodinara. Poznate kvalitne hodinarstvo v Bratislave, kde by vedeli odhalit replicu?A ako to prebieha, hodinarstvo mi vide v ustrety pri takejto sluzbe? A su terajsi hodinarischopni odhalit replicu, pozru strojcek, skontroluju pravost diamantov? dakujem za rady, hodinky by som naozaj rad kupil, ale nechcem sa popalit, kedze za hodinky pyta 500 eur a replica, co som nasiel na internete stoji 200 eur.dakujem za odpoved
quest987 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Zasel bych k AD prodejci Rado v Bratislave jsou to : WATCH DE LUXE - AUPARKEinsteinova 17, Aupark851 01 Bratislava263454077auparkwdl@wdl.sk SHOW ON MAPWORLD OF WATCHES EUROVEAPribinova 8811 09 Bratislava+421244441092eurovea@wdl.sk
richard12 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Nešiel by som do toho! Cena je podozrivo nízka. Ak sú nenosené, prečo sú krabička a certifikát poškodené?
StefanM Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Neviem ci je nizka, skor na spodnej hranici, kedze to nie su automaty, ale viac menej modna zalezitostkedze su hodinky osadene diamantami a su na bateriu. Chcel som sa spytat, ci ma niekto skusenostis overovanim pravosti hodniek a co to obnasa, ako as dohovorim s hodinarom a kolko to stoji a pod.
StefanM Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dakujem za kontakt, uz som im volal a pani mi povedala, ze budu vediet iba opticky zhodnotit a ak chcem pozriet strojcek, tak by ho zaslali do dielne, takze tato moznost je neaktualna. Ale kedze v hodinkach maju byt osadene diamanty, tak dam tie skontrolovat u mineralologa a ked budu falosne, tak ide o fake a pokial budu prave, tak tie by do repliky neosadzali. Dakujem za postrehy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se