m.n. Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 IWC Schaffhausen?s unique Tribute to the Tribeca Film Institute?: IWC Portuguese Automatic Edition ?Tribeca Film Festival 2013? One out of One. Za mě teda veliká paráda... Zdroj: http://www.iwc.com/en/news/iwc-schaffhausens-unique-tribute-to-the-tribeca-film-institute/
st1g Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tak to se mi moooc líbí... Fakt nádhera .
Misut Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Ultimátní... Líbí se mi nápis: Unique Piece.Při znalostech kolik stojí i "obyčejné 7-Day Power reserve" předpokládám cenu nevyčíslitelnou... Ale barevně jsou skvostné
baza Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Tak cena se bude tvořit na aukci, která se bude konat 10. dubna 2013 v sídle Antiquorum US.Celý výnos jde na podporu Tribeca Film. "Interested buyers from all over the globe can register to bid from March 18th to April 9th at Anitquorum.com."
Viktor Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Naštěstí jsou jenom jedny. Vínová/karmínová barva na hodinkách je vždycky vražda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se