Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dovolil jsem si založit nové téma, pokud jsem to zde už nepřehlédl, pro "chlubení se" s nákupy na inzerát, , z aukra, aneb co si na místě ne-osaháte a přijde domů....

Někdo sbírá hodinky a zdá se, že já sbírám strojky, prozatím, hold asi  začátečnické chyby :(.... Teď někde sehnat krásná pouzdra, protože některé kousky jsou myslím v krásném stavu.

post-28118-0-39874400-1364326830_thumb.jpg

Upraveno uživatelem velorexar
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

dnes přišly... takhle vypadali na fotce z inzerce  http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/93/78/66/3093786615  , takhle po krátkém mytí :). Jen přetržené pérko nátahu brání, aby, doufám,  kalibr 64 běhal jako ze švajcu

post-28118-0-98943800-1364511799_thumb.jpg

post-28118-0-13417800-1364511829_thumb.jpg

Odesláno

dnes přišly... takhle vypadali na fotce z inzerce  http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/93/78/66/3093786615  , takhle po krátkém mytí :). Jen přetržené pérko nátahu brání, aby, doufám,  kalibr 64 běhal jako ze švajcu

:eek: tak tyhle vidím fakt prvně- ale já toho ještě neviděl :smoke: no tak k hodináři, ten Ti řekne že pera už nemá, takže vybrakuje jeden s těch nakoupených strojů a dá Ti je dohromady. Jako dobré švajcy chichi, to asi ne, tohle jsou starý Primky z ne zrovna zlaté periody-ale pošlapou. HoĎ sem ještě detailnější foto dýnka, čuměl jsem na to jako puk-doteď  jsem si byslel že tam má být šroubovací s ražbou 50M :jawdrop:

Odesláno (upraveno)

:eek: tak tyhle vidím fakt prvně- ale já toho ještě neviděl :smoke: no tak k hodináři, ten Ti řekne že pera už nemá, takže vybrakuje jeden s těch nakoupených strojů a dá Ti je dohromady. Jako dobré švajcy chichi, to asi ne, tohle jsou starý Primky z ne zrovna zlaté periody-ale pošlapou. HoĎ sem ještě detailnější foto dýnka, čuměl jsem na to jako puk-doteď  jsem si byslel že tam má být šroubovací s ražbou 50M :jawdrop:

No však říkám "jako" :)))) Špetka humoru neuškodí, jsem si vědom, že minuta sem, minuta tam, v dnešním atomové době mnoho, přesto, my co jdeme proti proudu a obdivujeme ten "jednoduchý a PRIMa svět", tak nám to musí stačit, hold, no.

Já jsem toho neviděl asi xxxx krát víc, takže se divím snad jen tomu, že na porevoluční strojek nebude pérko. No tě péro... ale ono toho asi nebude víc na to co tu sbírám zatím pro hodináře.

post-28118-0-84017700-1364541180_thumb.jpg

Odesláno

No však říkám "jako" :)))) Špetka humoru neuškodí, jsem si vědom, že minuta sem, minuta tam, v dnešním atomové době mnoho, přesto, my co jdeme proti proudu a obdivujeme ten "jednoduchý a PRIMa svět", tak nám to musí stačit, hold, no.

Já jsem toho neviděl asi xxxx krát víc, takže se divím snad jen tomu, že na porevoluční strojek nebude pérko. No tě péro... ale ono toho asi nebude víc na to co tu sbírám zatím pro hodináře.

Mezi hodináři je spousta dílů, neboj, pero se najde.

Odesláno

Mezi hodináři je spousta dílů, neboj, pero se najde.

doufám :). tady mi ale posledně dal nějaké krátké, tikot vydrží po nátahu tak den a to se mi zdá málo.

post-28118-0-20889100-1364541639_thumb.jpg

Odesláno

tyhle dorazily před dvěma dny, pokud čtu dobře, typ 111, strojek  bez čísla., na dýnku už číslo vysoké, 1452194

post-28118-0-71875100-1364541756_thumb.jpg

post-28118-0-04555800-1364541792_thumb.jpg

Odesláno

Fakt dobrej nápad pro založení na nové a myslím, že chybějící téma. :thumbsup_anim: . Jo a ten strojek s rovbým brusem nemá chybu, ale asi nejsem jediný komu se moc líbí.

Odesláno

Fakt dobrej nápad pro založení na nové a myslím, že chybějící téma. :thumbsup_anim: . Jo a ten strojek s rovbým brusem nemá chybu, ale asi nejsem jediný komu se moc líbí.

No, podle mě se to dosud házelo bez problémů do tématu "drancování bazarů a příbuzných". Já už sám leckdy nevím, kde jsem co koupil.... :-)

Maximálně může admin to téma přejmenovat na "drancování bazarů, příbuzných, inzerce, aukra, e-baye..." no tak nějak.

Odesláno

tyhle dorazily před dvěma dny, pokud čtu dobře, typ 111, strojek  bez čísla., na dýnku už číslo vysoké, 1452194

Moc pěkný kousek, ale ten hnědý plastový pásek se k nim vůbec nehodí :-)

Nechceš ho vyměnit třeba za kožený dobový Saturn? (nový)

:-)

Odesláno

Ještě jsem málem zapomněl na poslední můj přírůstek spadající do tohoto drancování. Něco se mi na nich moc líbí, tak jsem je koupil. Jen zatím nevím, jakej jim oblíct řemen.post-23129-0-68791900-1364550139_thumb.jpg

Odesláno

Mám je taky a taky jsem na tím dlouho dumal. V reálu jsou "zlaté" a ciferník je taky do žluta, tak jsem tam nasadil žlutý. Ale na ruce jsem je nikdy neměl...

Takže rade je - žádnej, stejně je nosit nebudeš :lol:  ne, že by byly nějak špatné - ale prostě jsou lepší primky na nošení a jen jedna ruka.

(nebo je někdo má a nosí?)

Odesláno

No, podle mě se to dosud házelo bez problémů do tématu "drancování bazarů a příbuzných". Já už sám leckdy nevím, kde jsem co koupil.... :-)

Maximálně může admin to téma přejmenovat na "drancování bazarů, příbuzných, inzerce, aukra, e-baye..." no tak nějak.

já se omlouvám, jestli jsem tu začal něco zdvojovat, ale nechtěl jsem kousky, které člověk koupí jen z fotky /zejm. aukro/ rvát do téma drancování bazarů a zastaváren, kde si to každý pěkně ošahá :). Když to tam  v názvu téma nebylo. Vím že jeden začne a pak to valí... :). Tak přihejhorším to může admin zrušit :).

Odesláno

Moc pěkný kousek, ale ten hnědý plastový pásek se k nim vůbec nehodí :-)

Nechceš ho vyměnit třeba za kožený dobový Saturn? (nový)

:-)

dík. No já jsem je vyfotil, jak mi komplet přišly. I k tomu doufám dojde, zatím ale pásky nedisponuju :(.  Škoda, že v nich strojek krapet lítá, protože jeden z příchytných šroubků je zalomen. To nevím, zda si s tim bude moct vůbec někdo hrát. Je to možná i patrno z fotky.

Odesláno

Ještě jsem málem zapomněl na poslední můj přírůstek spadající do tohoto drancování. Něco se mi na nich moc líbí, tak jsem je koupil. Jen zatím nevím, jakej jim oblíct řemen.attachicon.gifchronomag1.jpg

hnědý by jim mohl slušet :)

Odesláno

dovolil jsem si založit nové téma, pokud jsem to zde už nepřehlédl, pro "chlubení se" s nákupy na inzerát, , z aukra, aneb co si na místě ne-osaháte a přijde domů....

Někdo sbírá hodinky a zdá se, že já sbírám strojky, prozatím, hold asi  začátečnické chyby :(.... Teď někde sehnat krásná pouzdra, protože některé kousky jsou myslím v krásném stavu.

kdyby někdo věděl, kde sehnat nějaký ten futrálek :´).  Prozatím je uložím do "molitanu". Hlavně aby nedošlo k dalším šrámům ciferníčků

Odesláno

Mě by spíš zajímalo, jak si přišel k 50ti hodinkám bez pouzder...

.-)

Skladovat bych to dal do takovch těch pylíčků se "zipem" a pak navěsit na nějakou tyčku či provázek.

Odesláno

Já myslel jako vyměnit se mnou... :whistling:

dík. No já jsem je vyfotil, jak mi komplet přišly. I k tomu doufám dojde, zatím ale pásky nedisponuju :(.  Škoda, že v nich strojek krapet lítá, protože jeden z příchytných šroubků je zalomen. To nevím, zda si s tim bude moct vůbec někdo hrát. Je to možná i patrno z fotky.

Odesláno (upraveno)

Mě by spíš zajímalo, jak si přišel k 50ti hodinkám bez pouzder...

.-)

Skladovat bych to dal do takovch těch pylíčků se "zipem" a pak navěsit na nějakou tyčku či provázek.

no, jak , taková ta kravina zn. Aukro, je jich 30 :). a bylo tam na prodej tuším 8-10 sad po deseti. A jak tam člověk sedí, a začne se přihazovat v poslední minutě, to je pak fičák, i ve šrajtofli..... Radši nesurfovat...  :notworthy:  :frusty:

dobrý nápad ty pytlíčky :)))

Odesláno

Když už je tu nové téma.Tak tyhle proběhly na ebay.Jsou (nebo byly) nabízeny z polska.Absence CSSR může znamenat všelicos.I když mají kal.68,

může jít o výrobu porevoluční.Ve starších katalogách jsem ten cifr nenašel a novější jaksi nemám zmapovanou.Že by tam bylo 68 7?

Jo za velikost obrázku omluva,ale byly tam nějaký MAXI.

$T2eC16hHJF0E9nmFTMTuBRP2y+IQ6!~~60_57.J

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...