Jump to content

Recommended Posts

Posted

Důvodů může být mnoho...

Například: Vlah mi popřeje k mým 32. narozeninám (mám je 29.3. :) a jako dárek mi dá quartzové Primky made in China. Hezky mu poděkuji, dám je do šuplíčku a moje děti je po 30 letech najdou a dají je na Aukro, Ebay či Chronomag ;)

Posted
Důvodů může být mnoho...

Například: Vlah mi popřeje k mým 32. narozeninám (mám je 29.3. :) a jako dárek mi dá quartzové Primky made in China. Hezky mu poděkuji, dám je do šuplíčku a moje děti je po 30 letech najdou a dají je na Aukro, Ebay či Chronomag ;)

prilis okate nam naznacujes :-)) nikdo z nas ti zadne hodinky k narozeninam neposle :-)))

Posted
Důvodů může být mnoho...

prilis okate nam naznacujes :-)) nikdo z nas ti zadne hodinky k narozeninam neposle :-)))

Pro tebe a ostatní muže platí "Přej a bude ti přáno."

Pro děvčata platí "Dej a bude ti dáno."

Takže mi dejte a přejte mi to :)

Já často dávám lidem dárky. Za ten úsměv a rodost to stojí, ne? A když mi dáš nějaké hezké Enicary, tak se na tebe budu usmívat celý den ;) Slibuji :)

Guest Kamil
Posted

to NIGHTinGALE:

Kdy že máš ty narozeniny? enicar0011aacm0.jpg :cool:

Posted
to NIGHTinGALE:

Kdy že máš ty narozeniny? http://img230.imageshack.us/img230/6484/en...ar0011aacm0.jpg :cool:

29.3. :D

Jééé, já budu hóóódnýýý, slibujííí !!!

A až budeš mít narozeniny ty, tak ti také něco dám... Všechny tři jsou s originál tahy a jako nové ;)

A ještě ti k nim přidám odznáček s červenou hvězdičkou :) :) :) To bude značně stylové :) :) :)

Posted
hmm...Dobrá, chápu nevhodný dárek. A další důvody prosím?

Můj děda dostal nové hodinky a přesto že se mu líbily tak si na ně prostě nezvykl a dál nosil staré "rusáky". Dal je do šuplíku a až já je vytáhl ve stavu jako dnes prodával VOR. Také komplet: záručák, účtenka, návod k obsluze a krabička.

Guest Kamil
Posted

enicar0012aagb1.jpg

Ruské nééé. Ale ty Lanco jsou pěkné, podobné měl můj táta.

Posted
http://img502.imageshack.us/img502/8062/en...ar0012aagb1.jpg

Ruské nééé. Ale ty Lanco jsou pěkné, podobné měl můj táta.

Teď jsem slightly confused :)

Buď mě jen zlobíš a trápíš tím, že mi ukazuješ Enicary a nebo se mi chystáš nabídnout výměnu za ty Lanco :)

Nebo bych měl na výměnu i následující:

1. Cortébert (ale číselník není dobrý, i když na fotce je to ještě horší)...

2. Rosta...

3. Sikura s tritiem :)

To jsou hodinky, se kterými se plánuji rozloučit :( :( :(

Posted
Tak jo, díky za osvětlení.

Ty první vostoky jsou dobrý.

Mohou být tvé. A rudou hvězdu dostaneš jako bonus. A pošťák místo zvonění vypálí z Aurory :)

Guest Kamil
Posted

Ty Enicar jsem kupoval na Ebay, dal jsem za ně i s dopravou necelou tisícovku. Jestli je chceš, dej mi za ně Lanco (a nějak se domluvíme :)).

Posted

Ty Enicar jsem kupoval na Ebay, dal jsem za ně i s dopravou necelou tisícovku. Jestli je chceš, dej mi za ně Lanco (a nějak se domluvíme :)).

To by i šlo. Ty Enicary jsou v jakém stavu? A jaká velikost?

Ty Lanco mají ale dva problémy - sklíčko není dobré (to je vidět na fotce) a dýnko trošku zlobí (nejde naklapnout).

Takže je otázkou, zda to má pro tebe význam či nikoliv...

Guest Kamil
Posted
Ty Enicary jsou v jakém stavu? A jaká velikost?

Já v jiném než super stavu hodinky nemám!:) Jsou po renovaci - nové sklíčko, vyčištěné, seřízené. Nech opravit Lanco a jdeme na to!:D

001img1206ki2.jpg

Posted

Jen aby mě ta oprava nevyšla dráže, než koupě nových Enicar na Ebay :) Sklíčko na ně seženu jen těžko...

Tak asi nic no :( To budu mít mizerné narozeniny :(

Guest Kamil
Posted

Plastové sklíčko by neměl být až takový problém, kdyžtak mi je můžeš poslat a já se někde poptám.

Posted
Plastové sklíčko by neměl být až takový problém, kdyžtak mi je můžeš poslat a já se někde poptám.

Asi bude lepší, když ti zítra zavolám a domluvíme se po telefonu.

Posílám ti mail...