vlah Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Pánové, asi pro znalce naivní dotaz, ale proč si někdo koupí hodinky a několik desítek let je nenosí? Třeba tyto http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6013
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Důvodů může být mnoho... Například: Vlah mi popřeje k mým 32. narozeninám (mám je 29.3. a jako dárek mi dá quartzové Primky made in China. Hezky mu poděkuji, dám je do šuplíčku a moje děti je po 30 letech najdou a dají je na Aukro, Ebay či Chronomag
grga_pitic Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Důvodů může být mnoho... Například: Vlah mi popřeje k mým 32. narozeninám (mám je 29.3. a jako dárek mi dá quartzové Primky made in China. Hezky mu poděkuji, dám je do šuplíčku a moje děti je po 30 letech najdou a dají je na Aukro, Ebay či Chronomag prilis okate nam naznacujes :-)) nikdo z nas ti zadne hodinky k narozeninam neposle :-)))
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Důvodů může být mnoho... Například: Vlah mi popřeje k mým 32. narozeninám (mám je 29.3. a jako dárek mi dá quartzové Primky made in China. Hezky mu poděkuji, dám je do šuplíčku a moje děti je po 30 letech najdou a dají je na Aukro, Ebay či Chronomag prilis okate nam naznacujes :-)) nikdo z nas ti zadne hodinky k narozeninam neposle :-))) Pro tebe a ostatní muže platí "Přej a bude ti přáno." Pro děvčata platí "Dej a bude ti dáno." Takže mi dejte a přejte mi to Já často dávám lidem dárky. Za ten úsměv a rodost to stojí, ne? A když mi dáš nějaké hezké Enicary, tak se na tebe budu usmívat celý den Slibuji
grga_pitic Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 kamarade - na jedny mam zalusk - ale ty bych asi z ruky nedal - to bys mi tu ruku musel macetou useknout - zde odkaz :-)http://cgi.ebay.com/VINTAGE-ENICAR-18K-GOLD-MANUAL-WINDING-MENS-WATCH_W0QQitemZ260099113717QQcategoryZ31387QQcmdZViewItem
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 to NIGHTinGALE: Kdy že máš ty narozeniny? :cool:
vlah Odesláno 20. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2007 hmm...Dobrá, chápu nevhodný dárek. A další důvody prosím?
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 to NIGHTinGALE: Kdy že máš ty narozeniny? http://img230.imageshack.us/img230/6484/en...ar0011aacm0.jpg :cool: 29.3. Jééé, já budu hóóódnýýý, slibujííí !!! A až budeš mít narozeniny ty, tak ti také něco dám... Všechny tři jsou s originál tahy a jako nové A ještě ti k nim přidám odznáček s červenou hvězdičkou :) To bude značně stylové :)
Návštěvník tolja Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 kamarade - na jedny mam zalusk - ale ty bych asi z ruky nedal - to bys mi tu ruku musel macetou useknout - zde odkaz :-)http://cgi.ebay.com/VINTAGE-ENICAR-18K-GOLD-MANUAL-WINDING-MENS-WATCH_W0QQitemZ260099113717QQcategoryZ31387QQcmdZViewItem Já teda zlato moc nemusím,ale jsou krásný,a hlavně k Tvému imidž budou ladit,a když ještě vyceníš 18K chrup =)
Luk Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 hmm...Dobrá, chápu nevhodný dárek. A další důvody prosím? Můj děda dostal nové hodinky a přesto že se mu líbily tak si na ně prostě nezvykl a dál nosil staré "rusáky". Dal je do šuplíku a až já je vytáhl ve stavu jako dnes prodával VOR. Také komplet: záručák, účtenka, návod k obsluze a krabička.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 29.3. Jééé, já budu hóóódnýýý, slibujííí !!! Ruské nééé. Ale ty Lanco jsou pěkné, podobné měl můj táta.
vlah Odesláno 20. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Tak jo, díky za osvětlení. Ty první vostoky jsou dobrý.
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 http://img502.imageshack.us/img502/8062/en...ar0012aagb1.jpg 29.3. Jééé, já budu hóóódnýýý, slibujííí !!! Ruské nééé. Ale ty Lanco jsou pěkné, podobné měl můj táta. Teď jsem slightly confused Buď mě jen zlobíš a trápíš tím, že mi ukazuješ Enicary a nebo se mi chystáš nabídnout výměnu za ty Lanco Nebo bych měl na výměnu i následující: 1. Cortébert (ale číselník není dobrý, i když na fotce je to ještě horší)... 2. Rosta... 3. Sikura s tritiem To jsou hodinky, se kterými se plánuji rozloučit :(
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Tak jo, díky za osvětlení. Ty první vostoky jsou dobrý. Mohou být tvé. A rudou hvězdu dostaneš jako bonus. A pošťák místo zvonění vypálí z Aurory
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Teď jsem slightly confused Ty Enicar jsem kupoval na Ebay, dal jsem za ně i s dopravou necelou tisícovku. Jestli je chceš, dej mi za ně Lanco (a nějak se domluvíme ).
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Teď jsem slightly confused Ty Enicar jsem kupoval na Ebay, dal jsem za ně i s dopravou necelou tisícovku. Jestli je chceš, dej mi za ně Lanco (a nějak se domluvíme ). To by i šlo. Ty Enicary jsou v jakém stavu? A jaká velikost? Ty Lanco mají ale dva problémy - sklíčko není dobré (to je vidět na fotce) a dýnko trošku zlobí (nejde naklapnout). Takže je otázkou, zda to má pro tebe význam či nikoliv...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Ty Enicary jsou v jakém stavu? A jaká velikost? Já v jiném než super stavu hodinky nemám! Jsou po renovaci - nové sklíčko, vyčištěné, seřízené. Nech opravit Lanco a jdeme na to!
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Jen aby mě ta oprava nevyšla dráže, než koupě nových Enicar na Ebay Sklíčko na ně seženu jen těžko... Tak asi nic no To budu mít mizerné narozeniny
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Plastové sklíčko by neměl být až takový problém, kdyžtak mi je můžeš poslat a já se někde poptám.
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Plastové sklíčko by neměl být až takový problém, kdyžtak mi je můžeš poslat a já se někde poptám. Asi bude lepší, když ti zítra zavolám a domluvíme se po telefonu. Posílám ti mail...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se