Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo zkušenost s http://www.uhrenlounge.de/shop/? Pokud ano, podělte se, prosím.

Důvod?

Pročesávám web kvůli Mido OS captain IV PVD.

U nás v ČR, i když nejsou nikde k sehnání na stránkách je prodejci mají za cca 22k.

U bratrů Slováků je lze mít za cca 960-1000 euro (cca 25k- 26k)

Na uhrenlounge.de za 760 euro (19,8k)

Možná z nevědomosti, ale pojímám k uhrenlounge.de podezření kvůli "nízké" ceně, nebo máte zkušenosti a mé obavy jsou zbytečné?

Potrápil jsem zdejší vyhledávač a našel pouze stejný dotaz bez odpovědi zde.

Při hledání za pomoci strýčka Gůgla jsem našel pouze, že jde o bezpečnou stránku z hlediska bezpečnosti připojení a "nějaké" hodnocení spokojensoti zákazníků, ale moc tomu nedávám. Ale v pravdě nic přesvědčivého.

Proto se obracím se žádostí o váš názor. Ale raději než názor pramenící z domněnek, přivítám ochotu podělit se o Vaše zkušenosti s www.uhrenlounge.de

Odesláno (upraveno)
  V 30. 3. 2013 v 16:58, bradda napsal:

Pokud umis trosku nemecky, tak se podivej sem https://www.ausgezeichnet.org/bewertungen-uhren-lounge.de-47PE97

Temer 500 kladnych hodnoceni, tak bych se toho nebal.

Dík, německy neumi ani vorla, ale díky moc!

nejsou to ale recenze na uhren-lounge.de ?

Spis se zajimam o uhrenlounge.de

Upraveno uživatelem Sedlinarkrage
Odesláno

Ahoj,

ta firma je v Dražďanech, kupoval jsem tam před rokem Omegy, všechno bylo O.K. Jen to trochu déle trvalo.

Ten internetový obchod vlastní 2 kluci, byl jsem dokonce u nich v kanclu a platil jsem tam 1000 Ecek zálohu.

Sam jsem si hodinky vyzvedl. Cena byla  po osobní dohodě velmi slušná.

To jsou moje zkušenosti.

Mají i dost pozitivních hodnocení od zákazníků...

• po měsících...
Odesláno

zkušenost Uhrlounge z právě probíhající akce nákupu MIDO pro manželku:

+ slušná cenová nabídka

+ dobrá průběžná komunikace

- problém s dodací lhůtou, MIDO na 2x mění dodací termín, nějdříve do 10 dní, 2 dny před plánovanou návštěvou Drážďan a osobního vyzvednutí je to za další 2 týdny

Už zaplacený hotel, naplánovaný výlet a hlavně termín manželčiných narozenin mi to dost komplikuje :wallbash:

Nemám sílu a čas řešit alternativní dar ke kulatinám, tak to s nimi musím dotáhnout do konce a nechat poslat poštou po termínu :angry:

Odesláno
  V 24. 2. 2014 v 21:30, Sedlin napsal:

No ty woe, co řekli? vyjels po nich?

Dej vědět, až Ti dojdou, pls.

we apologize for the inconvenience!

Unfortunately, the manufacturer Mido has informed us  the delivery time of the watch Mido Multifort Lady 31mm two weeks.

To vypadá, že je v MIDO budou teprve vyrábět, jinak si to nedokážu vysvětlit. Když už budu v Drážďanech tak se tam asi zastavím, abych byl klidnější při té transakci poštou. Ještě mi zbývá vymyslet strategii, jak manželce vysvětlit, že dárek ke kulatinám bude opožděný... a tak jsem to měl hezky vymyšlený : výlet do Drážďan s dárkem přímo na místě :sad01_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

s téměř 2 týdenním zpožděním jsou hodinky doma

zkušenost s Uhrlounge tedy až na dochvilnost velmi positivní, nakonec ani to zpoždění jim nelze vyčítat, problém byl na straně výrobce a jeho distribuce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...