Shollochov Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Ahoj, chtěl jsem si dát dohromady zbytek Igenů (co mi zůstal po renovaci) se strojkem z jiných Primek a zjistil jsem, že mi chybí taková ta vložka, aby strojek v pouzdře "nehrkal". Nevíte, kde bych ji sehnal, případně ve kterých Primkách je stejná vložka??? Díky...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Říká se tomu rámeček strojku. A pokud vím, tak tam pasuje jen z Igenů. Zatím ti to chvilku nechám viset takhle sólo, kdyby ho někdo měl navíc a pak ti tohle vlákno zruším a příspěvky přenesu do vlákna o servisu primek, kam to patří.
Shollochov Odesláno 8. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 O.K. Děkuju za info... Kdyby tedy někdo měl navíc rámeček strojku nebo torzo Igenů s tímto rámečkem, měl bych zájem...
mischa Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Hm, ten rámeček je dost nedostatkové zboží, jak psal Honza, do jiných hodinek se nehodí a je jen pro PS 1. Jako součástku ho budeš kupovat těžko, nejlepší koupit vrak Igenů a tam si ho vzít
Shollochov Odesláno 9. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Zkusil jsem ho jako správný spokojený zákazník poptat v Eltonu, tak uvidím
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Tak se když tak poděl o výsledek a případně cenu. Díky.
koromant1 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Zdravím všechny.Cena toho rámečku (vložky) je skutečně eltonská ..... na Prim Sport automat 96 stojí v Eltonu 250kč,tak na Sporty 1 se cena lišit určitě nebude.
Shollochov Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 No, takže na Prim Sport Igen se poměrně liší... 580kč. Každopádně je to ale levnější varianta než na Aukru dražit nějaký vrak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se