Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chvilku jsem to tady hledal a nebyl jsem úspěšný. Proto bych se rád touto cestou zeptal zkušenejších:

Kalibr 7S26 je použit v hodně modelech SEIKO, jak velký problém je jeho výměna mezi různými typy?

Konkrétně, když ho vezmu z hodinek SNK805 a chtěl bych ho dát do SKX007. Je v tom nějaké úskalí? (např. rozdíl v průměru otvorů v ručičkách - různé hřídelky, nebo nějaký vymezovací kroužek v SKX - protože oproti SNK jsou o dost robusnější... nevím)  

Nebo je to něco jako náhradní díl, přehodí se a jede se dál? :guitar:

Upraveno uživatelem mydlinkaTM
Odesláno

..... to fakt nikdo neví??? :unsure:

doporučuji zaslat SZ zdejšímu váženému členovi Tondako, ten by to mohl vědět...

Odesláno

Podle mě by v tom neměl být žádný problém, ručičky mají u všech Seiko stejné otvory, oba ciferníky jsou day-date a korunky jsou na 4 pozici, takže by s tím problém být neměl.

Jěště by to tedy chtělo specifikovat, co s tím chceš dělat? Hádal bych na černý day-date ukazatel místo bílého?

Odesláno

Spíš jsem myslel, že bych ty SNK (skoro nový) nechal na náhradní díly do těch SKX, kdyby jednou.... nedej bože :) 

Ale s tím day/date by to byl zajímavý nápad!!! To mě nenapadlo, protože v SNK je taky bílý, to by muselo být z jinýho modelu. každopádně, by to mohlo být i hezký :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...