olin001 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ahoj zakládal sem tu už dost témat a nevěděl co vlastně chci pak sem stanovil nezbytný parametry-dobré WR,safír,antireflex,automat,jednoduchej cifr,dobrý lumi,lehce sportovní,univerzální.....a vyšel mi z toho Fortis Flieger na tahu které sem dnes zkusil u Altmana a líbyli se mi i na ruce ......řekne mi k nim někdo něco třeba nějaký majitel zkušenosti z používání a tak .....dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Zkušenosti jen ty nejlepší. Univerzální hodinky se skvělým AR a na pilotky super vodotěsností. Jen bacha na vnější AR, je velmi efektní, ale snadno se poškrábe.Ještě lepší mi ale přijdou Professional Pilot, mají day.date, hezčí cifr a nemají tu nazelenalou barvu indexů, jako Fliegery. Ta mi trochu vadila.Ale jestli se ti líbí, tak není o čem A jedno foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem Chorche
People Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Mne stale na nich vadi ta spominana zelena lumi, vyzera tak lacne. Keby ich tak upgradovali a pouzilo tu samu krasnu bielu lumi ako z mojich lacnych colorsov tak by som s kupou nevahal.
olin001 Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 díky Chorche to sem chtěl slyšet až na ten antireflex no ale s tim se dá počítat ....... a People s tou lumi máš tak trochu pravdu taky by se mi víc líbyla bílá ale nic neni dokonalý a zase narozdíl od colours vydrží lumi asi podstatně déle ...
Chorche Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 díky Chorche to sem chtěl slyšet až na ten antireflex no ale s tim se dá počítat ....... a People s tou lumi máš tak trochu pravdu taky by se mi víc líbyla bílá ale nic neni dokonalý a zase narozdíl od colours vydrží lumi asi podstatně déle ... Dá Ale je krásný, takže to stojí za to, pořád jsem na ně civěl.Fakt nechceš zkusit Professional Pilot? Indexy bílé, AR možná ještě hezčí - lehce do fialova.
olin001 Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Dá Ale je krásný, takže to stojí za to, pořád jsem na ně civěl.Fakt nechceš zkusit Professional Pilot? Indexy bílé, AR možná ještě hezčí - lehce do fialova.no nevim na fliegerech se mi víc líběj ty ručky a asi maj rozdílný strojky flieger 2824-2 a professional 2836-2 jestli se nepletu který je lepší ale určitě před koupí vyzkoušim oboje
olin001 Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Neví někdo jestli má ten tah u fliegerů plechoví nebo plný koncovky ........
JHonza Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 No, já mám tah z Fliegerů na PP. Koncovky jsou "echt plech" stejně jako spona, články tahu jsou plné. Spona má extenzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se