Chorche Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Stowu zbožňuju, ale jsem lehce zklamán. Hodinky hezké, ale dost tuctové, chybí mi datum a vadí velký průměr. Celkem fajn toolwatche, ale při srovnání bych dal určitě přednost Sinn nebo Damasko. Obecně si myslím, že toto se moc nepovedlo a smysl nechápu, skutečně pilotní, nebo společenské modely jim jdou mnohem lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Mne tiez nicim nepripominaju letecke hodinky.A pridu mi beztvare,45mm placka. Ale Stowa sa konecne pohla k vacsim hodinkam,mozno nas buduci rok prekvapia normalnymi pilotkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Mne tiez nicim nepripominaju letecke hodinky.A pridu mi beztvare,45mm placka. Ale Stowa sa konecne pohla k vacsim hodinkam,mozno nas buduci rok prekvapia normalnymi pilotkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefallen Odesláno 24. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Uznávám, že (s odstupem času) jde asi spíše o křížence pilotek a potápek. Název nebyl zvolen úplně štastně . Myslím, že mě zmátla specifikace TESTAF, která se myslím vztahuje k hodinkám pro piloty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 jj, je to takový hodinkový cross-over Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se