MMort7 Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Dobrý den. Vím že existuje jakési udělátko na "vycvaknutí" stěžejek z hodinek, jak se to prosím jmenuje a kde a případně za kolik by se to dalo sehnat? Díky
kdojinej Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Servus, mrkni tady: http://www.chronoshop.cz/vystezejkovac/bergeon-6767-vystezejkovac
Honza.manta Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Prostě henten oný bázmek na stěžejky. Strašně se omlouvám, ale bylo to silnější než já.
flyte Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Pripadne ebay, hladat "watch tool", za par dolarov najdes nejaky zakladny.
MMort7 Odesláno 2. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Díky, aspoń mám představu, jak to funguje.. Mám doma sadu mikrošroubováků, docela kvalitní a jeden výměnný hrot je přesně stejný, tak to asi ani kupovat nemusím :-)
Návštěvník kupec Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Dá sa to vyrobiť aj z malého hodinárskeho skrutkovača, ak si zručný..........
Honza.manta Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 No dá se to vypilovat pilníkem ze šroubováčku, ale co druhá strana - nevím, jak to nazvat, já bych to nazval vypichovák. Rozhodně je nejjednoduší koupit vystěžejkovač originál a ne si ho nějak dělat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se