Gordon Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Nerad kvůli tomu zakládám nové vlákno, ale původní dotaz asi zapadl. Longines Conquest Classic v jednoduché tříručkové verzi jsou hodinky, které mě hodně oslovily, ale nejsem nikde schopný dohledat jejich cenu. Aktuální modely Conquest jsou cenově relativně přístupné, ale rád bych věděl, jestli si tuhle vlastnost zachovájí, nebo zamíří cenově výš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 kukni chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 9. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Asi jsem bulavý, ale nenašel jsem to ani tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kridlak Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Poptávat jsem cenu v Brně, neoficiálně zatím pry 30-40k , k objednání nejdrive na konci Q3 (snad záři ) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 dle mého by to měly být nějaké tyto, k dodání ihned, cena 750 ?bez postmana, viz můj odkaz: https://www.chrono24.cz/longines/conquest--id2334039.htm?dosearch=true&searchexplain=false&resultview=list&query=Conquest&sortorder=1&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&watchCategories=301&manufacturerIds=149&models=219&gender=1401&usedOrNew=new&availability=Immediately&movementTypes=1&movementTypes=3&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kridlak Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 To je vsak Conquest Heritage nikoliv Conquest Classic představen teď v Basileji...http://www.longines.com/watches/Conquest-Classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se