gougy Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 (upraveno) Dorazily někdy tento týden, dobité, špinavé, ale krásné.. Bez datumu, vteřinovka "na indexy" 36x41mm, asi u mě chvilku pobudou Po "lázních" půjdou na kůži, bez vteřinovky by imho vypadaly skvěle, ale srdce mi to asi nedovolí, uvidíme Edit: sekundovkám fórum nepřeje, v tom bude nějaká antiquarzová liga Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2013 uživatelem gougy
Frostie Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Dorazily někdy tento týden, dobité, špinavé, ale krásné.. Bez datumu, vteřinovka "na indexy" 36x41mm, asi u mě chvilku pobudou Po "lázních" půjdou na kůži, bez vteřinovky by imho vypadaly skvěle, ale srdce mi to asi nedovolí, uvidíme Edit: sek..dovkám fórum nepřeje, v tom bude nějaká antiquarzová liga tak ty ovšem jsou, puristický Bauhaus design jak vyšitej. Máš pravdu, tak vteřinovka to trochu narušuje, já bych jí dal nekompromisně do pr... pryč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se