Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Již nějaký čas pokukuji po Lum Tec - rozhodl jsem se, že prodám své Archimede, připlatím si a koupím Lum Tec - protože to je značka, která má něco do sebe. Absenci "swiss made" oželím ..

Zajímají mne vaše názory na výběr - děkuji.

M50

501.jpg 502.jpg

M53

531.jpg 532.jpg

M65

651.jpg 652.png

M69

691.png 692.png

600M

6001.png 6002.png

Odesláno

Takhle se blbě radí, každému se líbí něco jiného. Osobně bych byl opatrný s tou oranžovou, může to omrzet. Já bych se asi rozhodoval mezi "racing" M69 a bronzem M53. 600M jsou prďácké hodinky, naživo můžou být bezva, ale jsou 48mm, takže vlastně nepoužitelné. No naštěstí už jedny doma mám, takže se rozhodovat nemusím. :)

Odesláno

Takhle se blbě radí, každému se líbí něco jiného. Osobně bych byl opatrný s tou oranžovou, může to omrzet. Já bych se asi rozhodoval mezi "racing" M69 a bronzem M53. 600M jsou prďácké hodinky, naživo můžou být bezva, ale jsou 48mm, takže vlastně nepoužitelné. No naštěstí už jedny doma mám, takže se rozhodovat nemusím. :)

Cenny nazor, dek dekuji..

Oranzova omrzi?

Odesláno

No mě jo. Jakýkoliv odklon od normálu je hodně lákavý, ale po delší době už to není ono. Já osobně jsem se dostal do takové fáze s oranžovým ciferníkem, že jsem si ho nechal vyměnit za jiný. ;)

Odesláno

Ja jsem si vybral a objednal M20 a tesim se na ne :-)

M20 už podle všeho nejsou dostupné.. ?

+ to nejsou automaty - to ruční natahování by mne ubíjelo :-)

Odesláno (upraveno)

Jsou jeste 2 kusy, jedny jedou ke me a druhe jsou volne. Me to nevadi, chtel jsem jedny hodinky s rucnim natahem :)

A i ta nedostupnost modelu se mi libi.

Upraveno uživatelem samael

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...